Outdoor-kirppis ja Helsinki Adventure Night valtaavat Bio Rexin lauantaina

Relaa.com järjestää ensimmäistä kertaa Suomessa pelkästään ulkoiluvarusteisiin keskittyvän kirpputorin. Puoti-kirppis valtaa Lasipalatsin Bio Rexin ensi lauantaina 19. lokakuuta.

Helsinki Adventure Night -tapahtuman etkoina toimiva kirppis on avoinna kaikille. Myyntipöytiä voi vuokrata Lasipalatsista 20 eurolla. Voit myös tuoda yksittäiset romppeet myyntiin palvelumyyntitiskille. Myyntitiskin kautta menevistä varusteista otetaan 10 prosentin myyntiprovisio. Myös korttimaksaminen on mahdollista.

Puoti-kirppis on integroitu myös Relaan suosittuun netti-Puotiin. Netin myynti-ilmoituksiin voi tällä viikolla klikata tarvittaessa lisätiedon tuotteen menemisestä myös Puoti-kirppikselle Bio Rexiin. Näin tuotteen myyminen onnistuu helposti ja tehokkaasti sekä kirppiksellä että netissä. Relaassa julkaistaan perjantaina lista näistä Puoti-kirppiksellekin merkityistä tuotteista.

Tilassa on myös esillä maailmankuulun outdoor-valokuvaajan Jon Griffithin valokuvanäyttely. 

Aika: 13.00-15.00, myyntipöytiä voi tulla kasailemaan jo 12:30. 

Sisäänpääsy vapaa

 

Helsinki Adventure Night täyttää Bio Rexin iltapäivän ja illan

Kello 15.30 alkaa Helsinki Adventure Night -elokuvatapahtuma. Illan aikana on Suomen mittapuussa ennennäkemätön kattaus vuoden parhaita outdoor-elokuvia. 

HAN rakentuu tänä vuonna kolmeen näytökseen.

Kirppiksen ja valokuvanäyttelyn jälkeen elokuvaillan aloittaa The Last Great Climb, jossa matkataan Etelämantereen kiipeämättömille seinille. Elokuvan takana on viime vuonna HAN:ssa nähdyn Autanan tuotantotiimi. Luvassa on laadukasta ja päätähuimaavaa meininkiä. Elokuvan virallinen maailman ensi-ilta on 1.11. Englannissa, mutta saimme tuotantotiimiltä yksioikeudella 40 minuutin erikoisversion HAN:iin. 

Seuraavan lauteilla löylyä lyö STEPS-vapaalaskuelokuva, jonka taustalla on joukko huippulaskijoita, jotka ovat valinneet uuden tyylin matkustamiseen ja laskemiseen. Lentämisen sijaan kuljetaan julkisilla välineillä, vuorille kiivetään jalan, lento-otokset kuvataan liitovarjoilla. Vakuuttavaa laskemista ja vuoropuhelua laskijoiden suhteesta vuoriin ja ympäristöön. 

Yksi filmin tuottajista ja Ride Greener -yhteisön perustaja, vuoristop-opas ja Patagonian lähettiläs Sten Smola vierailee tapahtumassa ja kertoo hieman tarkemmin heidän laskuideologiastaan ja filminteosta. 

STEPS valittiin maailman suurimman outdoor-elokuvafestivaalin, Banffin finalistiksi 2013. STEPS:n virallinen maailman ensi-ilta on 6.11. mutta HAN:ssa on mahdollisuus nähdä elokuva maailman ennakkona. 

 

Seuraava näytös tuo hieman illan perustarjonnasta poiketen valkokankaalle Oscar-ehdokkuudella ja useilla elokuvafestivaaleilla palkitun Chasing Ice -dokumentin. Se tarjoaa näköalapaikan seuraamaan jäätiköidemme tilaa ja niiden huolestuttavaa kehitystä viimeisten vuosien aikana. Elokuvassa seurataan jäätiköiden dokumentointiprojektia maailman arktisilla alueilla. Chasing Ice on myös Suomen ensi-illassa lauantaina.

 

Kolmas näytös rakentuu jo klassikoksi muodostuneesta Reel Rock Tourista. Tämän vuoden kattaus tarjoaa jälleen huolella valittuja ja tuotettuja kiipeilyaiheisia lyhytelokuvia ja dokumentteja Himalajalta Mount Kinabalun isoille seinille. Stone Master -dokumentti kertoo kiipeilyn kulta-ajasta Yosemiten kansallispuistosta. Reel Rock Tour nähdään nyt kuudetta kertaa Suomessa. 

Tervetuloa pitkää hikiseen iltaan!

Tapahtuma on loppuunmyyty. Muutamia lippuja tulee myyntii ovella tapahtumapäivänä. Liput ovelta 20e.

 

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä