Mainospaikat ja -hinnat

MAINOSPAIKAT

Relaa.comissa on mainosbannereita kahdessa paikassa. Sivun yläosassa on päämainospaikka ja sivun oikeassa laidassa on muutamia sivumainospaikkoja.

Päämainospaikan bannerin koko on yleensä paraatikoko 980x400 pikseliä tai joskus pienempi. 980x120 pikseliä.

Oikean laidan sivumainospaikoilla käytetään joko korkeaa 160x600 pikselin suurtaulua tai pienempiä 180x315 ja 180x150 pikselin sivumainosta.

HINNOITTELU

Hinnat vaihtelevat mainosbannerin koon, käytettävien sivujen ja mainokselle haluttavien näyttökertojen mukaan.

Päämainospaikan mainokset ja sivumainospaikan korkea suurtaulu voidaan näyttää joustavasti noin 20.000-150.000 kertaa viikossa. Voit itse valita mainoskampanjasi tavoitteisiin ja budjettiin sopivan näyttökertamäärän.

Sivumainospaikan pienemmät 180x315 ja 180x150 sivumainokset voidaan puolestaan kohdistaa eri ulkoiluharrastusten eli lajien mukaan. Mainos voi näkyä esimerkiksi vain retkeilykeskusteluissa ja -artikkeleissa tai vain lumiaiheisissa artikkeleissa ja keskusteluissa. Kohdistamalla sivumainosmainos vain tiettyihin lajeihin se näkyy vähemmän ja edullisemmin kuin koko Relaata käyttämällä.

 

Kaikki hinnat perustuvat mainoksen saamiin arvioituihin näyttökertoihin. Hinnoittelun taustalla on CPM-pohjainen hintalaskenta (1 CPM = 1000 mainosbannerin esityskertaa). Kaikille mainoksille taataan vähintään luvattujen näyttökertojen mukainen näyttömäärä. Relaa.com tavoittaa Suomen suurimman joukon aktiiviulkoilijoita helposti ja takuuvarmasti!

HINNAT


 

Varaa mainospaikka.

Tutustu myös sisältömarkkinointiin Relaassa.