Tekijät

Relaa.comia kehittää Ulko Oy. Ulko on paitsi verkottuneiden outdoor-ammattilaisten muodostama osakeyhtiö, myös paljon muuta: kollektiivi ja ulkoilukulttuuria monipuolisesti edistävä ajatushautomo. Ulkon tavoitteena on edistää suomalaista ulkoiluharrastamista ja -kulttuuria. Tämä tehdään outdoor-sektorin parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ulkon ja Relaa.comin tärkein sidosryhmä ovat sivuston rekisteröityneet käyttäjät - yli 20 000 aktiivista, keskustelevaa, harrastavaa suomalaista.

Ulko hankkii ajankohtaista ulkoilualan tietoa kotimaasta ja kansainvälisesti, ja analysoi ja jalostaa sitä. Vankalta tietopohjalta Ulko toteuttaa ulkoilua edistävää toimintaa. Keskeisessä roolissa ovat julkaisutoiminta. Julkaisutoiminnan ytimessä on Relaa.com-intersivuston kehittäminen.

Relaa.com toivottaa sivuston käyttäjät, suomalaisen ulkoilun asiantuntijat, tervetulleeksi myös sisällöntuotantoon. Lisätietoja ja ohjeita antaa sivuston päätoimittaja Markku Mäenpää. Pannaan siis reissurepparit, fotot ja videot jakoon koko ulkoilijayhteisön iloksi ja inspiraatioksi!

Ulkolla on runsaasti avustajia, jotka tuottavat juttuja tai sisältöjä Relaa.comiin. Porukkaan mahtuu aina uusiakin aktiivisia ihmisiä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos outdoor-maailma kiinnostaa!