KAUSI AVATTU!!!

Uudenvuodenaattona jäätä oli kertynyt kymmenisen senttiä ja tuulta oli enemmän kuin tarpeeksi, joten kuivapuku päälle, luistimet monojen alle ja leijaa virittämään. 

Kauden ensimmäinen oppi: Luistimet jalassa ei kannata mennä lähellekään leijanaruja... Korjauksia tiedossa.

Väliaikaiskorjauksen, onnistuneen ensimmäisen launchin ja muutaman onnistuneen halssin jälkeen patjaleija meni pyörteisessä puuskassa myttyyn. Ruuvi jäähän ja sotkua selvittämään. Ehkä patjaleijan kanssakin oppii vielä elämään... Leija takaisin taivaalle, leija vielä ruuvissa kiinni. Juuri kun olin saamassa chickenloopin takaisin valjaisiin, puuska tempaisi yhdistelmän persliukua reilu sata metriä myötätuuleen, joten oli pakko päästää irti ja antaa etunarun vetää leija nippuun. 

Oli pakko hyväksyä, että tuuli on liian raju luistin-leija-taito-yhdistelmälle, joten takaisin rantaan vaihtamaan leija Kitewing:iin. Siivellä homma sujuikin sitten mutkattomasti ja session päätti vasta illan hämärtyminen.

Pitkälle en kuivapuvusta huolimatta uskaltanut vielä lähteä. Naapuri oli potkukelkalla käynyt useamman kilometrin rannasta avoveden reunalla pulikoimassa. Itselle moinen ajatus ei tuntunut houkuttelevalta, vaikka olinkin ennen joulua koeponnistanut kuivapuvun menemällä tarkoituksella liian ohuelle jäälle.

kraunela