1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Panda
Kalvollisen takin vetoketjun korjaus

Eli taskun vetskari mennyt rikki Marmotin PreCip (vai mikä olikaan) takista. Jos en ole ihan väärin ymmärtänyt, vetoketjua korjatessa leikkiin kuuluu myös teippausta ja luoja ties mitä proseduureja että uuden/korjatun vetoketjun ympäristön saa "tiiviiksi".. Kukakohan mahtaisi hoitaa tämänlaisia korjauksia? Tuppaa olemaan hyvä takki, joten nyt vuoden tauon jälkeen olisi ihan kiva saada taskun vetskari korjattua että takinkin saisi käyttöön. Kiitosh jo etukäteen!

TeleM

Perhossa toimii Gore tex huolto.

Käytin huollossa kahluu housut pari vuotta sitten työ oli hyvä ja halpa.

En löytänyt osoitetta kotoa mutta googlella löytyi?(Mielestäni ei ollut tämän nimisiä yrityksiä, muistako väärin...?)google:Gore-Tex Service Center Paula Kellokoski 69950 Perho Puh. 06 - 863 1900Osuuskunta Vauhtineula on perustettu kesäkuussa 1999 ja siihen kuuluu kahdeksan reipasta naista.Pääasiassa alihankintatöitä tekevä vaatealan yritys valmistaa ulkoilu- ja vapaa-ajan asuja. Sillä on valmiudet sekä Gore-tex-, että pinnoitettujen materiaalien valmistukseen teippauksineen. Sillä on leikkuumahdollisuus ja myös laminointipalvelut kuuluvat sen toimialaan.

Yritys toimii Perhon kunnan omistamassa kiinteistössä, jossa sillä on käytössään ompelimo, leikkaamo ja varastotila. Vaatteiden valmistukseen yrityksellä on käytössään asianmukaiset koneet, laitteet ja taidotYhteystiedot:

Osuuskunta Vauhtineula

Teollisuustie 2

69950 Perho

Puh. 040 757 7217

TeleM

Hätäkö tässä... Valmiissa mailmassa!

Arpo

Mulla meni kanssa marmotista vetoketju rikki, siis hampaita poikki sentin parin matkalta, Lähetin tehtaalle ja pitivät kiinni mainoslauseestaan "Marmot for Life" ja sain uuden takin. joten voit kokeilla korjata näinkin

kaistpa1

Mulla oli Reiman (ReimaTec) takissa yks sauma pettänyt, laiton palautetta tehtalle. Vastasivat että lähetä takki tänne, he korjaa ja lähettää takas. Kaikenkaikkiaan korjaus kesti postituksineen 2 viikkoa. Kaikki sujui hyvin, tosin Reima on kotimainen ja tehdas Kankaanpäässä.

Buddy Langwitz

Pienenä pointtina, kun asia tuli itselle ajankohtaiseksi, niin yritin soittaa tuohon Gore-Tex Service Centerin numeroon, se ei ole enää käytössä.Vauhtineula taas ei tee korjauksia, tekevät ainoastaan saumauksia jollekkin valmistajalle.Lähetin Gorelle kyselyn, infoan jos joku sattuu siihen vastaamaan.

ukkonooa

CR design 040-586 5765

Buddy Langwitz

Gorelta tuli tämmönen vastaus:Oy CR Design AB

Att: Bo Nygård/Christine Rosenback

Klockartåget 44

64 200 NÄRPES

FINLAND

Tel: +358 6 224 18 01

Fax: +358 6 224 18 01edit: typo

Sademaa
Käyttäjän Sademaa kuva

CR Desingin Christine korjasi Norronan takin vetoketjun ja yhdet revenneet kuorihousut. Hinta oli 80€ Tosi hyvää jälkeä. Suosittelen. Vein itse housut Närpiöön kun ajoin ohi ja hain seuraavana päivänä. Postitus onnistuu myös.

Kannattaa soittaa tohon kännykkään toi lankapuhelin ei toimi kunnolla.

VIKA ON HARVOIN VÄLINEISSÄ