1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pikkur
Kuorihousut pitkälle ja hoikalle?

Onko kokemuksia miltä valmistajalta löytyisi kuorihousut tai vastaavat pitkäjalkaiselle ja hoikalle vaeltajalle? Tuntuu olevan jokin valmistajien standardi, että jalan mitta ja mahan koko kasvaisivat samassa suhteessa.

HooTee

Arcteryxillä on housuja saatavilla kolmella eri lahkeen pituudella, kokeile sitä (www.summitsports.net).ht

VilleW

Mamutilla on Nuptse pantsit

www.mammut.ch

Paljon eri lahjepituuksia

rakka

Quote:
Onko kokemuksia miltä valmistajalta löytyisi kuorihousut tai vastaavat pitkäjalkaiselle ja hoikalle vaeltajalle?
Pitkät tai lyhyet jalat, hoikka tai paksu vaeltaja, mikset tee itse kamoja? Niin saat juuri sellaiset mitat kuin haluat. Materiaalejakin saa nykyään vaikka mitä. Tsekkaa vaikka:http://www.shelbykaava.com

Heppu2

Ostin tavalliset Haltin housut, joissa lahje loppui juuri kengän varren ylläosaan. Minun ratkaisu oli ostaa tavallista vedenpitävää kangasta ja ompelutin niistä lahkeisiin jatkopalat. Ei maksa montaa euroa. Sauma ei ehkä ole vedenpitävä, mutta kävellessä "oikea" lahje kuitenkin on kengän varren päällä, niin ei valu edes vesi kenkään.

Leo

Lowe Alpinen kuorihousumallit sopivat hyvin myöskin pitkälle ja solakalle. Katsasta www.mountainshop.fi

Sniper

Hyvät kuorihousut on Haltin Grade VII. Kangas on DrymaXia. Plussaa niissä on lahkeessa oleva vetoketju joka aukeaa koko lahkeen pituudelta aina vyötäröön asti. Ei tarvi ottaa kenkiä pois kun laittaa jalkaan Smile . Soppii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

mene sivulle www.halti.fi valitse ylälaidasta tuotteet, valitse tuotteista Lost Arrow housut.