1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
jokkek
Keittimien kaasu Balttiassa, Keski-Euroopassa

MoroOnko keittimien kaasun saannissa ongelmia otsikon mukaisella sektorilla? Muistelen joskus lukeneeni, että Pohjoismaiden ja muun Euroopan välillä on eroja patruunoiden kiinnityksessä, ja tätä varten on olemassa sovittimia. Pitikö tämä paikkansa, vai onko vain omaa unen näköäni? :roll:

rance

So'on moro!Olisikohan nyt kysymyksessä se adapteri, jolla saa läpipainettaviin säiliöihin tarkoitetun polttimen kiinni kierresäiliöihin?

Sellaisella polttimella ja adapterilla pärjää kaikkialla, missä kaasuja vaan saa. SmileBTW Hongkongissa näkyy olevan nyt sellainen setti kaasusäiliöllä myynnissä pilkkahintaan. Laadusta ja tehosta ei ole tietoa. :?

Pude

Markill adapter, hinta noin 25 euron paikkeilla, puhkaistaviin säiliöihin ruuvataan kiinni (kolme tukijalkaa patruunan ympäri) ja siihen menee kaikki kierteelliset keittimet, lamput etc.

Puhkaistavia kaasupatruunoita tosiaan saatavissa maailmalta huomattavasti helpommin kuin kierteellisiä ja edullisesti;

esimerkki Suomesta, Biltema 1.35€ / kpl.

Suosittelen , MArkill adapteri toimii, Hongkong adapteriin en ole tutustunut.

Tosin Markill adapterin ostopaikat ovat hieman vähissä Suomessa tällä hetkellä mutta on ainakin ollut myynnissä ....

Omani tosin aikanaan hommasin Globetrotterilta Saksanmaalta.

Primus, Coleman, CampingGaz , Msr kaikilla pitäisi olla standardikierresysteemi , noita ei vaan tahdo reissuilla aina löytyä joka paikasta , useimmista Euroopan mailta kylläkin!

t. Pude

piikki

Ostin Hong Kongista adapterillisen mallin, 16,95. Toimii hyvin molemmilla patruunoilla ja koko on kohtuullinen. Adapteri kierrettävälle patruunalle on erittäin yksinkertainen. Laite on jonkun saksalaisen firman tuote. Samaa laitetta saa myös valona.