1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
maukka
Lafuma:n takit & housut

Heps!Olen jo jonkin aikaa katsellut "yleisulkoilupukua" itselleni, kriteereinä lähinnä veden ja tuulenpitävyys. Olin aikeissa ostaa sastan / jonkin vastaavan gore-puvun kunnes huomasin mielenkiintoisen Lafuman takin.Takki oli muistaakseni mallia Phoenix ja kovasti esitteessä vakuuteltiin sen olevan myös tuulen ja vedenpitävää materiaalia, tosin itselläni on suuri epäillys sitä kohtaan. Itselläni ja kellään tutuillanikaan ei ole mitään kokemuksia näistä Lafuman tuotteista (Phoenix takki + housut) ja ajattelin kysyä josko tämän palstan lukijoilla olisi jotain tietoa niistä.Lähinnä nuo rupesivat kiinnostamaan hintansa takia (takki 99 e). Vastaako nuo tuotteet edes lähellekkään sitä, mitä niistä luvataan, vai meneekö rahat hukkaan moisissa kamppeissa? Entäs näiden Lafuman tuotteiden kestävyys?? Onko takki / vuosi tavaraa vai kestääkö käyttöä ihan oikeasti?-maukka-edit: typoja

Olof

ON ne ihan laatu kamppeita. Euroopan suurin ulkoilu kamojen valmistaja.. et eiköhän se aika pätevä merkki ole.

Sama firma tekee mm. Milletin kamat. Millet on vaan se merkki jossa aina kaikki viimeisimmät hilavitkutimet. Lafuman on niinku ns. normaali luonnossa liikkujalle jne.. ei näille äärihemmoille joille kamppeiden ominaisuuksista on oikeesti hyötyä..

Powder to the people

maukka

Huomasin kans tuon että se tekee milletinkin kamat. Lähinnä kiinnostaisi tuo niiden käyttämä kangas materiaali, kovasti on "waterproof" merkkejä lätkitty tuotteeseen mutta mikä on sen vedenpitävyys oikeasti verrattuna esim Gore-Tex ja Dry-Max?Muuten kamppeet tuntu hyviltä, etenkin housuihin tykästyin kovasti.

Antsu

Lafuma...Vaude...Salewa... samaa jokamiehen retkeilylaatua kuin suurin osa Haltin kamoja. Kestävyys ei riitä kovaan käyttöön ja kulutukseen. Milletin laatu hiukka parempaa, mikä näkyy jo sitten myös hinnassa.