1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Kuka myy Marmot:a Suomessa?

Kuka myy Marmot:a pk-seudulla tai Suomessa yleensä? Marmot:n sivuilla ei Suomeen ole edes maahantuojaa?? Ennen taisi olla joku Ahvenanmaalainen maahantuoja. Free Heels:llä ei näytä enää olevan Marmot:n kamoja niin kuin ennen. (Globella tietysti olisi, mutta talven kamat näkyy olevan jo poistomyyty)

Anonyymi

Eikö partiokaupasta saa? Ennen sai ainakin.

Anonyymi

Ei ole ainakaan Tapiolan partsikassa sattunut enää silmään. kaikkien aikojen huonoin ostokseni Marmotin WS-takki, toisaalta yksi parhaista vastaavat WS-housut, ihmeellistä.

Anonyymi

Globessa tosiaan vielä jotain, osa ihan hyvään hintaan, koska talviale menossa.Barrabeksesta (www.barranes.com) löytyy jotain yksittäisiä tuotteita.Tukholman kaupista tuntuu löytyvän hyvin melkein joka paikasta: mm. Naturkompaniet, Playground ja jopa NK.

Anonyymi

www.jackal.fise myy marmottia

Anonyymi

No olipa todella informatiiviset sivut, eikun sivu jossa ei ollut edes yhteystietoja.

Anonyymi

eikö ole...

rovaniemeltä löytyy kyseinen liike

Anonyymi

Anonymous wrote:
Tukholman kaupista tuntuu löytyvän hyvin melkein joka paikasta: mm. Naturkompaniet, Playground ja jopa NK.
Yksi parhaista unohtui: Addnaturessa on tällä hetkellä erittäin hyvä valikoima marmottia (www.addnature.com).

Anonyymi

Aleksanterinkadun Intersportissa (Stockaa vastapäätä) näytti olevan jotain marmotin vaatteita kun pari viikkoa sitten kävin.

Anonyymi

Eipä tainnut sielä interissä olla Marmottia vaan Mammuttia! Hiuksen hieno ero nimissä ja merkkien alkuperässä eli Ameriikka vs Eurooppa... Joo ei ole Marmotilla maahantuojaa nykyään mutta tilanne varmastikkin muuttuu ISPO:n jälkeen. Jos haluat marmottia edukkaasti niin www.sportsnet.se tai Globelta, mutta Globella ei pahemmin ollut kokoja aletuotteissa

Anonyymi

Kyllä siellä on Marmottia, ole hiljaa kun et tiedä.