1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Primus Multifuelin letkun korjaus

No nyt se sitten sattui minullekin. Multifuelini letku rupesi vuotamaan siitä keittimen päästä.Miten olette asian korjanneet? Samanlaista siihen ei kannattane vaihtaa, joten:1. Sopisiko tuohon varaosaletkuksi Omnifuelin letku? Siinähän on kulma jo heti alussa? Sopiiko kierteet heittämällä paikoilleen?2. Miten muuten olette korjanneet letkun? Vaihtamalla siihen tavallisen polttoaineletkun? Kiinnitys ruuvipannoilla? Miten on onnistunut/toiminut?kiitoksia vastauksista..

Usko

Katkenneen letkun voi korjata lyhentämällä. Kierä letku irti keittimestä, vedä se osa missä on ne kirteet pois letkusta/sen teräskuoresta(puristeliitoksen joutuu avaamaan pihdeillä tms.). Lyhennä letku ja terässuojakuori. Kokoa käänteisessä järjestyksessä.

Menikö letku pakkasella? Omani napsahti poikki noin -20 asteessa kaasulla keitäessäni ja alunperin epäilin että olin laittanut keittimen aiemmin kuumana pussiin tai sen päälle oli kaatunut bensaa ja letku oli palanut/haurastunut tässä yhteydessä. Olen kuitenkin kuullut että aiempien valmistussarjojen letkuissa olisi ollut väärä materiaali, mikä olisi korjattu uudemmissa. Uutta letkua en ole tullut kokeilleeksi vielä pakkasella. Hmm. pitääpä ottaakkin MFS reppuun ens viikonloppuna Trangia asemasta ja testata.