1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
joululahjavinkkejä?

Onko ideoita joululahjaksi kiipeilevälle, retkeilevälle ja telluilevalle miehelle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea (ainakin on talo väärällään harrastusvälineitä, kirjoja ja lehtiä)? Lahja saisi olla max. 200 euron arvoinen ja mielellään hyvin pieni ja huomaamaton...nimim. vaimo

Anonyymi

teleskooppi makkaratikku Biggrin

Anonyymi

Suosittelisin että hankit miehellesi jotain muuta kuin harrastuksiin liittyvää, sillä hän luultavasti tietää itse mitä tarvitsee ja hankkii ne sitten kun aika on, on aika mielikuvitoksenta ostaa esim. otsalamppu, vaikka hän sellaista olisikin jo itselleen suunnitellut ostavansa.Jos budjetti on parisataa eur (hurjat on joululahjat teillä...) niin sillä saa jo vaikka mitä, eli esim järjestettyä yhteisen reissun jonnekin tms. Siis jotain sellaista mitä vaimoltaan haluaisi, mutta ei pyydä (koska lahjan pitää olla yllätys).

Anonyymi

Sukat. Niin tavanomaiselta kuin kuulostaakin, mutta erinomaisen käyttömukavuuden, suorituskyvyn ja pestävyyden keston omaavista sukista saat pulittaa helpostikin yli 20 €/pari. Ja eri valmistajilla on sukkamalli eri käyttöalueille (eri lajeihin, ohut & paksu & ultrapaksu, coolmax...)

Meillä oli joulupukin kontissa useita paketteja näitä, joita joulupukki oli saanut neuvoteltuun hintaan (paljon kun osti) eri saajille heidän omiin lajeihin. Oli erittäin menestynyt lahjaidea, tänä vuonna toivottiin lisää.Biggrin

Anonyymi

Pitkä viikonloppu tunturin kupeessa kahdestaan. Jouluksi voit tehdä sellaisen "lahjakortin" tästä asiasta... ja siihen kylkeen vaikka viinipullo.Viikonlopun ohjelmassa sitten jotain sellaista, mistä itsekin tykkäät, eli ei niin että päästät ukon irti jonnekin takamaastoihin ja itse menet muualle, vaan sellainen idea mikä saa myös sinut innostumaan, oli se sitten ratsastusta, murtsikkaretki kera eväiden autiotuvalle, kuutamohiihtoa tms.Tästä ei jää roma nurkkiin lojumaan... sen sijaan vanhatkin romut tulevat hyödyksi.

Anonyymi

Alkuperäinen kiittää vinkeistä!