1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Laskutakki

Elikkäs laskutakki ois hakusessa vuorille.Onko kellään kokemusta Burtonin AK-sarjan takeista?Mitä muiden merkkien (esim.Millet,North Face) malleista suosittelette?Vaatimuksena 3-kerros gore.Hinnoista voi myös mainita.

Anonyymi

Nortin AMA Dablam on ihan O.K. Matsku on 3-kerros stretch XCR:ää, ja jos jotain negatiivista pitää sanoa niin matsku tuntuu kuluvan hankausalttiista paikoista, esim. repun viilekkeiden alta, melko helposti. Siis takin sisäpuolelta. Ulkopinnassa ei näy mitään merkkejä. Pitkäaikaista käyttökokemusta ei kuitenkaan vielä ole, eli en osaa sanoa vaikuttaako tää jotenkin vedenpitävyyteen. Liikkuvuus tässä rotisssa on mun mielestä mainio ja huppukin on O.K.Hinta pyörinee partioaitassa siinä jossain 500 egen korvilla, mutta halvemmallakin saanee esim. netistä.

Anonyymi

Milletin K-Jacket. Leikkaus toimii, 3 kerros XCR:ää, vahvikkeet tarvittavissa paikoissa. Kallis ku saatana (n.500e), katu-uskottavuus kovan hinnan johdosta kohillaan.

Anonyymi

Joo ! Ton K jacketin mäkin oisin ostanu viime talvena jos ois ollu vielä jossain kokoja jäljellä..... Sitten menin tyytymään Norttiin ja itseasiassa oon ihan tyytyväinen siihen ollutkin tuota yllämainittua kulumisongelmaa lukuunottamati.