1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Viper ja Quark?

Kumman ottaisit? siis vain jääkiipeilyyn? Unohdetaan vuoristohörhöilyt ja vaellukset.

Anonyymi

sittenkin Aztar

Anonyymi

Aztar?? Miksi??

Kokemuksia valitettavasti vain Quarkista, ei Viperistä (paitsi kaupassa hypistelyä) Q on hyvä hakku. Tulipa sanottua. Noi kaksi on aika samankaltaisia hakkuja(kaarevuus, materiaali, sormisuojaus, swingi, paino, jopa hinta) Q huonona puolena (kiipeän siis Cobrilla) on hakun 'vapina' sen osuessa jäähän, johtuu osin materiaalista ja osin kaarevuudesta(tai siis varren ulkonevuudesta). Q hyvänä puolena on kevennettävyys, eli siitä saa kaapimen ja vasaran irti ilman että se haittaa menoa tai lyöntiä. Jos Viper on edes jollain tavalla samaa tasoa kuin Cobra, niin se on hyvä hakku. Ne Fangit on jees, jos ne sopii sun kädelle (kannattaa kokeilla roikkumista HANSKAT kädessä niillä ennen ostoa) Eikö Aztar ole hybridi jää/alppi?

Anonyymi

Onko Aztar hyvä? Onko kukaan oikeesti kokeillut sitä sekä alppitouhuissa että jääseinällä? Toimiiko?-S-

Anonyymi

Viperi tulee vähän arvokkaammaksi mm. varaterät on kalliimpia ja liissit (jos haluu sellaiset klipattavat). Mutta molemmat on kyllä hyviä hakkuja. Vaikea sanoa kumpi parempi, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä..

kannataa kokeilla itse ensin ihan oikeesti jäähän jos mahdollista..Aztari taitaa olla vähän kuin korvaava malli Axarille, eli hybridi.Mut jos puhtaasti putouksille ostat, niin mites olis se BD:n uusi hakku? Fusion, ei vaan taida vielä oikeen löytyy mistään, ainakaan suomesta.

Ei ainakaan naapurilla ole samanlaista Biggrin

Anonyymi

Ei Quarkissa mitään vapinaa ole. Se on muualla.