1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Napit irti

Mistä saa napit tilalle kun takista putoo? Kaupassa saatavat koot ovat liian pieniä, ja Haglöfs ja Halti-takin kanssa toimitetut napit vaativat erikoispihdit kiinnittämiseen. Onko kokemuksia tästä? Onko esim. Retki- tai Partioaidassa napit ja/tai pihdit että napit vois fiksata paikan päällä?:?:

MATRUUSI

Napit kait laitetaan paikalle ns. nappikoneella....sellanen "kampiprässi" jolla napit saa painettua paikalleen. Osta nappitalosta sopivat napit ja käy sen jälkeen suutarilla...napit esim. Iso Roban nappitalosta??, hyvä suutari???Jos et löydä suutaria jolla on kyseinen kone niin laita privaa mulle niin hoidan sulle erikokskäynnin paikkaan jossa homma onnistuu...stadissa.

Isojen poikien 4H kerho

Anonyymi

Nappitalo ei myy, kävin siellä jo. Myyjä sanoi että tämä on sitä nykyaikaa, että tehtailla käyttävät erikoisnappeja eikä vastaavan kokoisia kaupasta löydy.Toisen takin (Halti) kanssa tuli kyllä varanappi, mutta sitä onnistuin vääntää väärällä lyöntityökalulla. Doh! Voisinhan vaihtaa molemmat, siis 'uros' sekä 'naaras'-puolet uuteen, erilaiseen nappiin, taidankin tehdä näin.