1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
makuualustan eri väriset puolet

Ridge restissä on tummanharmaa ja hopeanharmaa puoli.Ehkä tämä on tyhmä kysymys, mutta onko niissä jotain eroa ja kumpi on tarkoitettu ylöspäin ja kumpi alas? Se se lämpö nukkujasta ilmeisesti maahan karkaa säteilemällä kuitenkaan vaan johtumalla (säteilyähän tuollainen hopeanharmaa heijastaa paremmin kuin tummanharmaa).

Anonyymi

Entäs karrimatin keltainen ja violetti?

Anonyymi

oisko värit tunnistamisen helpottamiseksi (esim. keltainen selkää vasten=puhdas)?

Anonyymi

Tuosta karrimatista olen huomannut, että violetti on kovempaa ainetta kuin keltainen ja siksi laittanut violetin alaspäin. Perusteluna nukkumismukavuus ja se, että kun keho lämmittää makuualustan keltaisen kerroksen solujen väliin jäävän ilman niin se lämpö pysyy paikallaan. Ja sitten tiivis violetti eristää sen maasta. Tämä on siis vaan omassa päässä pähkäilty eikä perustu mihinkään tietoon.Oikeesti jos puolella olisi iso ero, niin kai valmistajat ilmoittaisi sen jollain "tämä puoli ylöspäin" tekstillä???

Anonyymi

Anonymous wrote:
oisko värit tunnistamisen helpottamiseksi (esim. keltainen selkää vasten=puhdas)?
Tää vois olla hyvä, ei makuupussi likastu kun pitää aina samoin päin.

Anonyymi

Miksi sitten valmistaja on käärinyt sen keltainen puoli ulospäin siten että violetti puoli pysyy puhtaana? Ainakin mulla se keltainen puoli on aika nokinen, mutainen ym.

Anonyymi

Siksi, että se on avattuna "oikeinpäin" eli päät ei nouse.