1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
joyride
Hyvät kuorihousut?

Olen kyllästynyt lumilautahousujen valmistajiin totaalisesti. Vedenpitävyys lähes kaikkien kokeilemieni housujen kanssa on ollut noin 14 laskupäivää, jonka jälkeen vedenpitävä kerros on lähes täysin hävinnyt.Nyt haluaisinkin kokemuksia lähinnä muilta lumilautailijoilta ja laskijoilta hyvistä kuorihousuista, jotka pitävät vettä hamaan tulevaisuuteen, mieluusti topatut perseestä, ovat lämpöiset ja eivät estä liikkumista liiaksi.Tarkoituksena olis ostaa jotkut "henkseli"-mallit. En ole vielä käynyt mitään erityisemmin katselemassakaan koska halusin kuulla käyttäjien mielipiteitä merkeistä.Joten arvioikaahan mahdollisimman montaa eri valmistajaa/merkkiä ja mieluusti myös tuotteiden hinta-arvioita mukaan..Kiitoksia etukäteen Smile

Anonyymi

Osta pöksyt joissa vedenpitävyys on tehty sisukseen kalvoilla (kuten gore-tex) eikä pelkällä pinnoituksella pintaan.

MATRUUSI

Aivan hae housut jossa kalvo...EI PINNOITUSTA, tai onhan niissä ulkokankaissa aina jokin pinnotus jotta hylkisi paremmin vettä.Burtonin paremmissa housuissa on kalvot, AK (tai mikä se nyt onkaan nykyään) -malleissa käytetään peräti Gorea. Valitettavasti noita Burtonin parempia vaatteita on vaikea löytää suomesta.Ak hi-top pant, Gore XCR, 500 EskooShield pant jossa Burtonin joku oma kalvo, 300 Eskoo.www.burton.com

www.funster.fi -hinnastoFunsterille kannattaa soittaa ja kysyä noita paremmista kamoista, tietää missä niitä mahd. on. Myös mahdollista että Funsterilla lojuu nurkassa jotain näytekappaleita jota sais halvalla ostettua.

Isojen poikien 4H kerho

joyride

Kiitoksia vastauksista, pitääpä heti suunnata kauppaan tutkiskelemaan vaihtoehtoja Smile Noita Burtonin AK pantsei vois testata ranskassa.. hinta vaan on aika suolainen

Anonyymi

meitsi on tsekkaillut burtonin AK 2L Vent housuja, ja ne vaikuttaa kaikin puolin kelpo vehkeiltä. ne on kans gorea, mut mut vyötärö mallia. nyt pitäis vaan saada hinta kohdilleen. Blue tomatosta irtois 299:llä.

Anonyymi

Mulla on hiihtohommissa Marmotin gore-tex kuoret, jotka äkkiseltään katsoen näyttävät jokseenkin samoilta kun tuo Burtonin musta malli tuolla ylempänä. Olleet käytössä nyt muutaman vuoden ja mitään pahaa sanottavaa niistä en ole vielä keksinyt. Maksoivat Partioaitassa josssain aleessa muistaakseni 1500mk, mutta näin jälkeen päin ajatellen maksaisin niistä kyllä enemmänkin jos nyt olisin housuja ostamassa eikä tällaisia missään aleesta saisi. Sopivan rento leikkaus (ei mikään bergsteiger -malli), joten lienee myös lumilautailu-uskottava. Ilmeisesti Aleksin (Hki) Kesportissa on myynnissä Marmottia, mutta en ole varma??

Mika K

Anonymous wrote:
..jotka äkkiseltään katsoen näyttävät jokseenkin samoilta kun tuo Burtonin musta malli tuolla ylempänä.


Biggrin Biggrin Biggrin Niin ovathan ne molemmat housut ja vieläpäs mustat.Itse luovuin viime talvena gore-housuilla laskemisesta muuten paitsi vesikelillä ja pidemmillä offikeikoilla. Laskuhousuina palvelevat tätä nykyä jotkyt columbian ja Reiman laskuhousut, EIvät täysin vedenpitävät, mutta ihan riittävät kuitenkin ja mitoitus sopivasti järkevämpi/väljempi isolle ihmiselle kuin gore-housuissa yleensä..

Läskikymppi Freeride Team

Anonyymi

Onhan se harmi jos ei saa läskejään mahtumaan kunnon byysin.Urheilullisen ihmisen kannattaa kuitenkin panostaa kunnon gore -kuoriin, toimivat keskitalven pakkasista kevään "hellekeleihin" eikä lisäksi tarvita mitään columbian high tec vehkeitä.