1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Aurinkolasit rillipäälle

Ostin 9 vuotta sitten Oakley M-Frame aurinkolasit, käytin silloin piilolaseja. Nykyään käytän silmälaseja ja onnistuinkin käyttämään M-Framet niiden kanssa kunnes ne menivät rikki istuessani niiten päälle. SadLöytyykö vastavantyypisiä aurinkolaseja, joissa vaihdettavat linssit, rillien kanssa sopivat? Lajit: hiihto, pyöräily, vesiurheilu. Ja mahd. järkevään hintaan.Muuten: Ostohetkellä luvattiin Oakleylle täystakuuta, ja sain ne kyllä huolettu kaksi kertaa ilmaiseksi mutta seuraava kerta tulivat postitse ilman kuittia, ja nyt huolto ei enää onnistu. Onko tästä kokemusta? Luvatiin nimenomaan korjausta myös itse (vahingossa) aiheutetusta rikkontumisesta.

zorro

M-frameä saa myös vahvuuksilla tätä nykyä. Paketista tulee tosin aikas kallis jos otat useampia erivärisiä vahvuuksilla.. Koko laseja ei tarvitse vaihtaa jos voimakkuudet muuttuu, mikä on ihan hyvä juttu.

topiter

Adidaksiin saa sellaisen "silmälasi adapterin" eli irtorillit sinne sisäpuolelle. Itselläni on ollu sellaiset pari vuotta ja kohtuu hyvin on toiminu, täksi vuodeksi siirryin kyllä taas piilareihin. Käy Tähti optikolta kysymässä, sellaisen ketjun putiikista löysin omani.

Mika K

Kaverini on ilan omia linssejään kuin lepakko ja sai aikoinaan aika halvalla Julbot vahvuuksilla. Olikohan se Mountainshopin kautta? Kannattaa kuitenkin selvittää..

Läskikymppi Freeride Team

sebastian

kuka diilaa mframeja??

taistelu itsessään on elämäsi arvoinen..<br />jos se on omasi

Mygg

Kiitos vinkeistä, täytyypäs funtsia. On vaan niin kalliita nämä systeemit...Intersport muuten myy M-Frameja - jostain syystä Golf-osastolla - ehkä hinnan takia (noin €200). Ja Oakleyllä kun näyttää olevan alennus-immuniteetti: vaikka koko inventaari olisi alennettu, Oakleyt ei koskaan.