1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Mitkä ovat turhimpia välineitä retkeilyssä/kiipeilyssä?

- Camelback yms.

- mini keittimet

- titaani astiat

Anonyymi

- yhdys sanat

Anonyymi

äänestän myös camelbagiä

vanha liitto

inklinometrittarpeellisia sen sijaan ovat kokoontaitettavat syömäpuikot, koska painavat tavisversiona niin helevetisti.

Anonyymi

Ehdotan sellaisia teknotikkaita joihin ei saappaassa mahdu 38:a isompi jalka.Aiheuttavat erittäin näyttävää, täysin farssin puolelle menevää räpellystä seinällä. Siis aivan erinomainen haitta/hintasuhde; verrattavissa repeävään telttaan.

Myytävänä Suomessakin, arvaa potuttaako rahanmeno.

Anonyymi

Anonymous wrote:
- yhdys sanat
ja ehkäisy välineet.

Tulevaisuudessa tarvitaan uusi paaria luokka tekemään paska hommia.

Janne K

Retkeilyssä haarukka, veitsi ja muki. Lusikalla ja puukolla kuitenkin pärjää ja aina voi juoda vettä pullosta.Kiipeilyssä kasi. Sillä ei tee mitään.

Anonyymi

Kellossa oleva kaltevuus mittari on jo aika hifi!

zorro

Janne K wrote:
Kiipeilyssä kasi. Sillä ei tee mitään.
Kuka tekee, kuka ei. Mieluummin mä alppitouhussa kannan mukana kasia kuin atc:tä.

Anonyymi

Kokeileppa kiivetä vaikka 10 kp:tä kasin kanssa tuplaköysillä ja loppui se kasin käyttö kuin seinään... vittu sitä jengan määrää!!! Alpeilla kun voi myös kiivetä trekkauksen lisäksi. Ja jos se jäätynyt köysi ei mene reverson läpi, niin voihan aina siirtyä hms:ään

Anonyymi

Kyllä mun mielestä auto on turhin, ei pelkästään retkeilyssä vaan ylipäänsä missään.

Alppipässi

--

Ole mies, toteuta haaveesi.

Anonyymi

Samaa mieltä, järjestelmäkamera kiipeilyreissuilla haisee!!! lisäksi säätäminen kuvaa ottaessa vie aina niin paljon aikaa että aikataululta putoaa pohja pois (siis jos kuvia otetaan) ja varaantaa itsensä lisäksi myös kiipeilyparin

Anonyymi

Mites toi joka toisen jätkän ranteessa roikkuva bigmountainhighalpinesuperstarhero Suunnon kello?

Anonyymi

Superherokello ei ollenkaan turha, kelloa tarvitsee aina, jos samaan painoon ja saa kompassin baron sykkeen niin onhan se niitä tarvitsevalle oiva peli, etenkin kun suunnon laitteet on osottautuneet kilpailijoihin verrattuna toimiviksi.

noRja

Tarvitsevalle oiva peli joo, kellon tarpeellisuudesta reissussa voi sitten olla montaa mieltä, kun aurinkokin on olemassa.. joskus on taivaallista heittää kello rinkan pohjalle viikoksi. jossain vedenpitävässä pussissa, kun se kuitenkin on joskus sieltä pakko kaivaa.minikeittimet on turhia, paitsi ehkä pikkuiset tontut käyttää niitä. tiedä häntä. Wink

Mygg

1. Kävelysauvat

2. Uimapöxyt

3. MyggOff

Anonyymi

Sauvoja pidin minäkin ehkä joskus tarpeettomina, mutta kun sitten tulin kokeilleeksi niitä, niin enpä enää luopuisi. Tavalliset kävelysauvat ovat ihan yhtä kelvot kuin teleskooppisauvat, kevyemmätkin.Helpot reitit, pitkospuut, pikkureppu- jne. sunnuntairetkeily on eri juttu, ellei sitteln halua ottaa vähän reippaampaa vauhtia.Perusteluja sauvojen puolesta:

1. kädet saa mukaan töihin - ei tarvitse roikottaa tai kannatella toimettomina. Myös käsien ja hartioiden lihakset kaipaavat töitä.

2. rasitus jakautuu koko kropalle

2. suuri apu suolla keventämisessä

3. ylämäessä neliveto, vaikeissa alamäissä tukena ja turvana

4. turvallisuutta ja tasapainoa kivikoissa ja kahlauksissaKannattaa kokeilla. Ja jos et nyt vielä kehtaakaan, niin pidä mielessä, kun ikää karttuu. Jos yhtään helpottaa, niin voin kertoa kesän kokemuksesta, että esim. norjalaisista juppivaeltajista ainakin puolet näkyy käyttävän sauvoja.

Anonyymi

Teleskooppimakkaratikku on aika turha kapine maastossa... oliskohan niitä moottoroituina ???? Hmmmm....

Anonyymi

Minä olen kyllä etsinyt teleskooppimakkaratikkua. Olisi aika oiva kapine maastossa jossa ei ole puita (tai jossa niitä puita ei saa ottaa).

Anonyymi

Teleskooppi makkaratikku on loisto keksintö!

ja kätevä. Partioaitasta saa.ainut vaan että ko. malliin ei voi useampaa makkraraa kerralla laittaa Biggrin

menee vähän kaarelle..

Anonyymi

vanhoista exelin teleskooppisauvoista voi värkätä jonkinmoiset makkaratsebat... ainoo huono puoli olis ehkä siinä kun värkkiä ei voi viedä kovin lähelle notskia :roll:

Weli Kallio

Käsienlämmittimet - sellaiset metalliset kukkarot, joiden sisään pannaan hiilipuikot palamaan. Ostin aikoinaan Jenkeistä 80-luvun lopulla ja kertaakaan en ole käyttänyt... varahiiliäkin on paketti piirongin laatikossa.

Anonyymi

Anonymous wrote:
Säästä painoa:hitsaa U-muotoinen langanpätkä ja puuruuvi (molemmat haponkestäviä) yhteen. Sitten tarvitset vain kepin, ruuvaat kärjen siihen kiinni ja hej presto! sulla on makkarakeppi!
Niin, ja mistä se painonsäästö tulee?

Mygg

Anonymous wrote:
Anonymous wrote:
Säästä painoa:hitsaa U-muotoinen langanpätkä ja puuruuvi (molemmat haponkestäviä) yhteen. Sitten tarvitset vain kepin, ruuvaat kärjen siihen kiinni ja hej presto! sulla on makkarakeppi!
Niin, ja mistä se painonsäästö tulee?
Idea oli kai että keppi löytyy paikan päällä.

Anonyymi

Siis pitää kantaa kivikkoon vain metsä, hitsausvälineistö ja K-Rauta. Painonsäästöä tosiaan :roll:

Anonyymi

Anonymous wrote:
Siis pitää kantaa kivikkoon vain metsä, hitsausvälineistö ja K-Rauta. Painonsäästöä tosiaan
:x Doh!Siis jos sulla on nuotio sulla on myös puuta ja kärjen saat ruuvattu kii vaikka halkoon, ei tartte olla siisti pajukeppi. Kelaa!

Anonyymi

:roll:Niin edelleen mistä se painonsäästö tulee jos kannan ne puut ja makkaratikut, metalliset tai puiset tai vaikka titaaniset sinne kivikkoon, jäätikölle, tundralle tms? Ja se harjanvarsikin mihin sen ruuvisi voi kiinnittää pitää kantaa sinne kivikkoon kun ei siellä KASVA PUITA.Biggrin

pakkasukko

tee se tikkukärki jääruuviin, niin voit kiinnittää sen lumipalloon!

paista siinä sitten jäätyneitä snakarieta lumilyhdyssä :twisted:

Anonyymi

http://www.grillthing.com/

Anonyymi

Ehdottomasti turhin on kokoon taitettava muovinen kuksa!!

Sivut