1 viesti / 0 new
Juhie
NTN Siteiden asennusohjeet, Mounting Instructions NTN

On sen verran muuttuneet nuo NTN asentelut, niin aattelin laittaa kaikki samaan topikkiin.

Eli vanhat 2012 ja vanhemmat peltiset. Ovat A3_NTN_mounting_template

Uudet Freeride NTN, 2012-> Muovinen pinkki asennuslevy, asentuu tuolla NTN Freeride paper jig A3

Ja suoraan sukseen kiinnitettävä Freedom NTN side asentuu tuolla NTN Freedom og Freeride paper jig, joka on ainakin tällähetkellä ainoa Rottafellan sivuilta löytyvä.

Kun tulostat asennuspaprun, tulostimen asetukset on katsottava kuntoon, eli ei mitään skaalausta tai paperiin sovittamista ja tulosta 1:1. MITTAA tulostettu piirustus ! Onko mitta paperilla sama kuin annettu mitta. Esim. peltisen asennuslevyn reikien väli lev. suunnassa on 30 mm kaikissa reijissä paperilla/pellissä... Pituussuunnassa mitat ovat eri molemmissa.

Tipsi: Tulosta piirtoheitinkalvolle 1:1 niin saat piirustuksen suoraan ja voit painaa piikillä porauspaikat sukseen. 

Asennusohje asettaa NTN-siteet säätöalueen keskikohtaan Mondopointtiin, eli sidettä on jälkeenpäin mahdollista siirtää n.12 mm eteen tai taaksepäin asennuslevyn päällä. Jos haluat/tiedät että tulevaisuudessa lasket eniten puuteria jne.. niin voit asentaa asennuslevyt heti -12mm mountingpointista, jolloin tulevaisuudessa voit siirtää sidettä 2x12mm taakseppäin, kun jigilevyn ensimmäiset reijät toimivat ns. mondo vs. ski midpointtina....

Linkki tiedostoihin: https://docs.google.com/file/d/0ByvKFPka7kxHZE84VjRodkRuc3c/edit?usp=sharing  Yleistä ohjetta peltisestä
https://docs.google.com/file/d/0ByvKFPka7kxHNnJOVXR3alYzNEU/edit?usp=sharing Uusi Freeride -12/13
https://docs.google.com/file/d/0ByvKFPka7kxHb0R6b2FCczlQaFE/edit?usp=sharing Freeride -12 asti (Peltinen levy)
https://docs.google.com/file/d/0ByvKFPka7kxHVEVjODVxNnl6Y1k/edit?usp=sharing Freedom NTN

Mittaa vaikka kolmesti, katso kuviota ja suksea kauempaa ennen kun laitat poran pyörimään, onko kaikki linjassa ja suorassa/samalla lailla molemmissa suksissa. Porien koot ovat ilmoitettu ohjeissa, esim. (3.6 x9 ) Eli poran halk. 3.6mm ja porataan 9mm syvyyteen.  Freedomissa pora on halk. 4.1 mm ja 10 mm syvyyttä.