1 viesti / 0 new
Kaitsu
BCA:n vyöryreput?

Schi Heil!

Rouva on lukenut pelotteluartikkeleita ja tahtoisi vyöryrepun. Nyt oon kooklaillut vähintään riittävästi, ei jaksais enää. Norjan gurut suositteli ABS:iä ja BCA:ta. Millainen ois toi BCA:n Floater 22 pienelle ihmiselle? Mitenhän sen patruunan täyttösysteemi oikein toimii? Irma olis kiinnostunut siitä Evocin värikkäästä repusta, joka menee  ABS:n systeemiin. Onneks tuota värillisintä ei löydy mistään. On vaan ABS:t aika paljon BCA:ta kalliimpia. Onko parempia?

Itte oisin reppujen takia Mammuttien RASsien kannalla. Ovat kuulemma turhan rumia! Lisäksi Norjan gurut tiesivät kertoa, että ainakin viime talvena niistä meni vetoketjuja, ei sekään kiva juttu, jos lelu maksaa sen 5000 vanhaa mummonmarkkaa. Vähän vielä ittelle harkitsen tuota Mammutin 32-litraista. Toisaalta koskimelontatoverin Timon, pian 50 v., sanoin (läksi ekalla Norjan melontareissullaan laskemaan viitosluokan koskea Ylä-Jorilla): "Ei tässä voi kun henki lähteä, ja sehän olis vaan helpotus."

Mutta Irmalle pitäis nyt keksiä reppu, jonka tilaan pikimmiten.

P.S. Mikähän puulaaki toi stylepit on? Näkyy Nortin 24 litran säkki olevan suhteellisen ei nyt ihan törkeän kallis. http://www.stylepit.fi/guy/etusivu/orange_the-north-face-patrol-24-abs-reppu_181586_6