1 viesti / 0 new
Juha_74
Käyttäjän Juha_74 kuva
Arvotavarat turvallisesti reppuun

Moi,

Löytyykö Suomesta jotain tämän Travelsafen kaltaista tuotetta, jolla voisi lukita järjestelmäkameran, kannettavan, passin, rahat ja muut arvotavarat reppuun -> http://pacsafe.com/travelsafe-12l-portable-safe ?

Olen lähdössä huomenna Kuubaan reppureissaamaan ja koska haluan kuvailla matkalla, niin otan messiin järjestelmäkameran laseineen sekä kannettavan. Travelsafen kaltainen tuote huojentaisi mieltä, kun lähtee päiväreissuille lähimetsiin, jonka ajaksi jätän arvotavarat kotimajoituksiin (casa particulare).

Valmistajan speksien mukaan Travelsafen teräsverkkoa ei saa rikki veitsellä, tai kevyillä pihdeillä. Pussukan idea on, että se laitetaan repun sisään ja pussin saa suljettua sekä kiinnitettyä johonkin tolppaan, vesijohtoputkeen, tai vastaavaan paikassa, jossa majoittuu. Bussissa matkatessa sen voi kiinnittää johonkin putkeen ja nukkua rauhassa ilman, että joku pöllii arvotavarat. Vaijeri lähtee tietysti kätevästi irti esimerkiksi kulmahiomakoneella.Kiitti vinkeistä ja turvallista matkaa kaikille reppureissaajille Smile