1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
masu
k2 backdrop

joopasen joo...

tässä nyt kuukauen päivät toljottanu nuita suksia tässä intternetin ihmeellisessä mailmassa ja en oikein tiiä onko kyseessä lintu vai kala...

kuulostaa hyvältä että waybackin rakennetta on käytetty ko suksissa. keveillä suksilla mukavempi hiihellä ja ovat hieman nopeammat. rakenne antaa varmaan mukasti anteeksi epätasaisella alustalla ja kelluvat varmaan mukavasti näin kevyellä ukolla ko ite (72kg). tylppä perä aina mukava. skini tsydeemit k2 lla loistavat.

mutta kostautuuko se keveys paljon noinkin leveässä suksessa kun 112mm keskeltä?
kiertojäykkyys häviää.? ja mitenköhän toi pidennetty ns keularokkeri läpättää menemään kevyt rakenteisessa suksessa..?

olen mietiskelly tässä suht keveitä tellusuksia itselleni.
lasken lähinnä kotitunturissa ja näillä lähinyppylöillä mitä tässä nyt on. skinnailtuakin siis tulee tehtyä. Muutamat reissut rajan toisellekkin puolelle norjaan ja ruotsiin tulee tehtyä (tavoitteena tehdä) talvessa.

mietin myös jossain välissä sidestasheja mutta ovatkin sitte jo painavemmat ja uudemmissa malleissa on niin hirveä keularokkeri että ihan hirvittää.

onko kelhän kokemuksia/kuulopuheita/mielipiteitä suksista?

Matteus

Noh, hankitko BackDropit ja mitkä on tuntemukset? Tai kellään muulla ehtinyt kertyä kokemuksia näistä? Lähinnä kiinnostaa tietty vertailu SideStashiin, että minkä verran kevennetty rakenne "heikentää" kovan mäen ominaisuuksia.

Matson lainen.

masu

en ostanut niitä. hankin sidestashit levin city sportista 290€ vuosimalli on kyllä 2010 mut sehän on se paras malli ku siinä on vähiten sitä keula rokkeria... aivan loistavat sukset. pääsee sika lujaa ja on tosi vakaa. eikä ne paina paljoa.