1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Freakie
Liquid Image

Terve,

Onkos kenelläkään kokemusta Liquid Imagen äksönderikameroista? Näyttää löytyvän yhdestä suomalaisesta verkkokaupasta.

http://www.b2c.fi/tuote/liquid-image-all-sport-720p-weiss/646926/

Kiinnostava tuote, mutten viittis ihan sikaa säkissä ostaa. Eli onko kukaan tuota aiemin testannut?

-F-

Eero V
Käyttäjän Eero V kuva

Enpä ole testannut, varmaan ihan kelpo peli. Tosin se käyttää talletukseen amerikkalaista NTSC-standardia (30fps) eikä eurooppalaista (25fps), mutta se ei ole mikään ongelma, jos sinulla on editointisofta, joka osaa tulostaa valmiin videosi eurooppalaisen PAL-standardin mukaisesti. Tilanne on sama vanhassa Contour HD 1080p-kypäräkamerassani, mutta ainakin Adobe Premiere Elements osaa tarvittavan muunnoksen automaattisesti.

Tuoteselosteen mukaan linssi osaa 136 asteen laajakulman. Kilpailijat GoPro HD Hero ja Contour Roam osaavat 170 astetta. Lisäksi niissä on kiinnityssysteemi, jolla voi suunnata kameran haluttuun kulmaan rinteeseen nähden, jotta sekä maisema että suksenkärjet näkyvät videossa. 170 astetta on silloin melkein must. Ja esim Contour Roam maksaa nykyään vain 125€.

Rokkitapsa

Itselläni on tuollainen. Ihan kelpo kuvaa sillä saa, mutten ole muiden kameroiden kanssa päässyt vertailemaan. Kuva kulkee kätevästi koneelle suoraan lasien usb -liitännästä. Ajaa asiansa ainakin omiin käyttötarkoituksiin.

Kesällä meinasin ihan laskumateriaaliakin saada kasaan tuolla, mutta tiedoston avattuani huomasin pysäyttäneeni nauhoituksen juuri laskun ajaksi, ja nauhalle tarttui ähinää sekä rusinoiden syöntiä.

Olisin voinut lukea manuaalin.

E: Kuopiosta voi hakea testiin halutessaan.

Korpijaakko

Toisessa säikeessä oli viesti ja video Liquid Imagella kuvattuna. Sieltä voinee onkia lisäinfoa?

Kari Kossila
Käyttäjän Kari Kossila kuva

http://www.liquidimageco.com/

Valmistajan kotisivut

Näyttäis löytyvän myös FullHD versiota. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa. Kun tulee lasien päivitys ajankohtaiseksi täytyy miettiä. Tosin kaikissa taitaa olla se linssi 135 astetta.