1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
juska-
Lidlin trekkikengät -- kokemuksia?

Disclaimer:
Olen henkisesti valmistautunut julkiseen lynkkaukseen ja satojen kamahifistelijöiden kymmeniin manifesteihin siitä, miten alle kolmella sadalla ei voi käveltäviä kenkiä saada. Antaa tulla vaan, mutta koittakaa jättää tilaa myös aihetta koskeville viesteille.

Asiaan.
Lidliin tulee huomenna torstaina trekki/vaellus/ulkoilukenkiä myyntiin. Mainoslehden perusteella näyttää ihan kohtuullisen laatuisilta; Lidl osaa toisinaan yllättää pilkkahintaisella laatutavaralla.

Hintaa sekä matala- että korkeavartisille tossuille kertyy 20 euroa.
Ulkomaisilta sivuilta olen lukenut varsin rohkaisevia kokemuksia näistä liiterin Trek-Tec -popoista, joskin myös negatiivista palautetta on tullut vastaan.

Sähkoisen mainoslehtisen sivulta 6 voi ihailla natsisiwan kenkätarjontaa:
http://www.lidl-pageflip.com/fi.html?kid=BvclOx
pdf: http://www.lidl-pageflip.com/fsicache/pdf/Finland/lidlfi34A4_20120821_20120830_BvclOx.pdf

Onko joku päässyt testaamaan kyseisiä kenkiä?

Keräilen kasaan varustusta koko ensi vuoden kestävälle maailmanympärimatkalle. Turistiluokan haikkeja tulee tehtyä varmaan kymmenkunta, mutta mitään kauhean vaativaa ei varmaankaan tule vastaan. Tästä syystä kevyt ja jokseenkin toimiva trekkikenkä on hakusessa; 98% ajasta kengät roikkunee rinkassa ja tarvittaessa näin halvat kenhät voisi lahjoittaa paikallisille tai heittää roskiin lentoyhtiön valittaessa rinkan painosta..

tammela

Tervehdys.

Meet hakeen popot ja kävelet niitä sisään about 100 kilsaa. Ei tarvi tehdä kerralla. Jokaisella on omanlaatuinen koipi ja kokeilemalla tuo selviää ovatko hyvät. Samalla saat testatuksi pysyvätkö nipussa. Konkurssia et tee vaikka eivät istuisikaan.

Tullut itsekin ostettua popoja, jotka olivat hyvät kaupassa jalkaan. Todellisuus olikin jotain aivan muuta.

niilo

Oikeasti hyviä, kevyitä ja nopeasti kuivuvia saa pikkutarjouksista alle satasella, niinku salomonit,
http://www.cornandgrits.net/2011/11/how-to-pick-hiking-boots/salomon-xa-pro-3d-trail-running/

juska-

Noi salomonit ois muuten hyvät kengät reissuun, mutta ne ei oo musta juuri normi-lenkkareita tukevammat, pohjat on ihan lörpöt..

niilo

[quote author=pekkiksenjupe link=topic=41434.msg206388#msg206388 date=1345662432]
Noi salomonit ois muuten hyvät kengät reissuun, mutta ne ei oo musta juuri normi-lenkkareita tukevammat, pohjat on ihan lörpöt..Olen noilla vetänyt koko päivän kivikkoa vuorilla eikä ongelmia, tietty yksilöllistä jalkapohjien ärtyminen.