1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
MyHi1960
Käyttäjän MyHi1960 kuva
Kolmen/neljän vuodenajan makuupussi?

Ostimme viime syksynä Haglöfsin kovasti kehutut Goga 3S makuupussit ja olimme niihin kovin tyytyväisiä reissussamme Nepalissa, mutta kun tulimme kotiin ja aioimme käyttää niitä seuraavan kerran huomasimme, että molemmista pusseista melkein prikulleen samasta paikastakin vielä oli sauma revennyt noin 10 sentin matkalta ja untuvat pursuilivat ulos. Tein reklamaation ja odottelin kolmisen viikkoa ja kun ei kuulunut mitään niin soitin ja kyselin pussien perään. Olisin tarvinnut pusseja ja olisin ollut kiinnostunut saamaan ne takaisin ja korjauttanut ne vaikka omin kustannuksin, sen verran tykästyimme niihin. No, yllätys olikin kova kun minulle kerrottiin, että pussit oli jo ...niin...en tiedä mitä niille oli tehty, mutta en saanut niitä takaisin, eikä maahantuojalla ollut kuulemma antaa samanlaisia tilallekaan, joten sain vaan rahani takaisin.

Koska olin kuitenkin maksanut pusseista alennetun hinnan enkä enää samanlaisia saa mistään siihen hintaan niin taidan vaihtaa merkkiä ja kysynkin kokemuksia Cumuluksen pusseista http://www.sleepingbags-cumulus.com/down-sleeping-bags.html MIKÄ noista olisi vastaava. Tärkeinpiä ominaisuuksia on mm. pieneen pakkautuva ja sillä pitäisi pärjätä myös n. -15 - 20 asteessa vuoristo-olosuhteissakin? Entä nettikauppa, onko luotettavaa palvelua?

Kokemuksia kenelläkään?
Ilmoita valvojille  88.115.179.6  The Sky is the limit when your heart is in it.
VastaaLisää äänestysMuistutusMuuta lukemattomaksiLähetä aiheTulostusversio

ecky
Käyttäjän ecky kuva

Ainakin nuo Cumuluksen pussit on sivujen antamien speksien perusteella todella keveitä.

-- 

"The stars obtuse emit a shivered ray"  James Thomson

 

Korpijaakko

Aiempaa keskustelua aiheesta löytyy haulla, mutta tässä linkki.

Tiivistetysti: Pakkautuvia (oma pakkauspussi kyllä hyvin niukka), kevyitä ja lämpimiä. Luvattu lämpötila pitää kutinsa ainakin nuorelle isolle miehelle, on jopa luvattua lämpimämpi. Toimitus ollut joskus hitaamman puoleista (3vko), mutta tuntuisi olevan parantunut. Ei täydellisiä, mutta hinta-laatusuhteeltaan helvetin hyviä.

m_kinnunen

Moi, onko kenelläkään käyttökokemuksia Fjällrävenin Sarek Three Season untuvapussista?

Katselin tuota kolmen vuodenajan pussia kaupassa "sillä silmällä", josko siirtyisi kuitupussista kevyempään.Vanha Tena Profess 70 on jo aikansa elänyt, hankala pakattava kokonsa vuoksi joten uuden hankinta on edessä. Ja untuvapussia tekee mieli..

http://www.fjallraven.fi/sarek-three-seasons-long