1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
beomaster
Primus ErgoPump vuotaa

Lähes pakasta vedetty Primuksen ErgoPump tiputtaa bensat käsille kun pistää paineet pulloon ja keittimen töhisemään. Näyttäis siltä, et vuoto tulee sen nupin jommalta kummalta puolelta, jolla kiinnitetään letku pumppuun kiinni.

Avasin jo koko pumpun atomeiks ja tsekkasin o-renkaat ja ne näytti silmämääräsesti ihan ehjiltä, niinko näin uudessa pelissä kuuluukin. Myös polttoaineletkun puoleinen o-rengas oli ok. Ja just nyt ei oo sitä varaosasettiä käsillä, et pääsis vaihtamaan uusia o-renkaita.

Onks porukalla kokemuksia noista, et onks siellä joku vakipaikka missä vois olla vika?

Ja kannataako noita o-renkaita rasvailla sillä mukana tulleella silikonilla vai oisko siihe tarkotuksee parempia tököttejä tarjolla?

matlis

Retkilehden keitintesti 2/2012 sanoo:
Primus Etapower MF:n kohdalla
"Primukselle tyypillinen pumpun ja keittimen liitos laskee käyttömukavuuden pisteitä reilusti. Bensan valumista sormille ei voi välttää."

Ja Primus Omniliten TI kohdalla:
"Pumpun päässä on toinen sulkuventtiili. Letkun, ja siten myös polttimen irrottaminen pumpusta on vaikeaa likaamatta sormenpäitään venttiilistä ylivaluvaan bensaan."

olisiko siis feature? (vaikkakin kökkö sellainen.) varmastikin riittävä peruste kaupan purkamiseksi.

antero
Käyttäjän antero kuva

Ensimmäisenä tulis mullekin mieleen keskustella myyneen tahon kanssa täyttikö tavara myyntikriteerit

rakka

Ainakin vanhojen vuotoon on yleensä auttanut kun tiputtaa niihin liitoksiin muutaman tipan öljyä silloin tällöin. Jos ei ole muuta, niin vaikka ompelukoneöljyä saa pienissä pulloissa marketista.