1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
studythis
Tutkimus koskien varusteita

Hei,

Teen tutkimusta koskien varusteiden hankintaa elämysurheilulajeissa. Toivoisin, että täältäkin löytyisi muutamia, jotka voisivat uhrata komisen minuuttia, ja kertoa omat näkemyksensä.

https://www.webropol.com/P.aspx?id=588117&cid=66848832

Vastanneiden kesken arvotaan joulukuun aikana 50 EUR lahjakortti Varuste.nettiin.


kiitos jo etukäteen!

Korpijaakko

Vinkkinä: Kannattaa sisällyttää saatekirjeeseen (tuo viestisi) tai tutkimuksen alkuun joitain perustietoja kuten: kuka tekee, millaista tutkimusta, kenelle ja miksi. Se motivoi vastaajia ja lisää luottamusta.

Kaitsu

Nyt näkyy tulleen oikein maanvaivaksi nämä koulututkielmiksi naamioidut markkinatutkimukset. Tämä trendi on kansainvälinen, samanlaiseen shaisseen törmää sekä ruottin- että saksankielisillä keskustelupalstoilla.

Ilmeisesti jotkin lafkat antavat nuorisolle jonkinlaista korvausta näiden kovinkin kömpelöiden markkinatutkimusten tumppaamisesta mahdollisimman monelle palstalle. Vinkkinä voisin mainita, että harhaanjohtamisessa auttaisi jo se, että opettelisi edes kaikkein alkeellisimmat oikeinkirjoitussäännöt. Kysymyksiä en edes viittinyt lukea, mutta jo "studytissin" saatesanoista löytyy sen verran huomautettavaa (4 riviä, neljä karskia kielivirhettä), että luulisin "studytissin" takana olevan henkilön joutuvan istumaan erinäisten koulujen penkeillä vielä pitkän tovin, ennen kuin oikeiden tutkimusten tekeminen alkaa olla ajankohtaista.

P.S. Mitenhän sen lumilautailevien patteristien tutkimuksen kävi?