1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Jäähakut..ollakko vai ei?

Siis tuo jääkiipeily kiinnostaa siinä määrin,että olen hankkimassa (omia) kamoja, mutta mitkä hakut/raudat ois OK?? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä -kiits- :?:

HeMa

No vanha vinkkihän on tietenkin itselle sopivat ;-). No takaisin astiaan, eli jos pelkkää jäätä aiot kiivetä niin jotkut hakut, kuten CM Quark, Grivel tech Wing ja BD Viper ovat taatusti varmoja valintoja (siispä riittävän paljon kaarevuutta varressa niin eipä tule telottua sormia/rystysiä). Jos taas jäiden lisäksi mielit alppireiteille niin hieman suoravartisemmat hakut vois olla aika pop (CM Axar, BD Rage, Grivel Alp tai Light Wing jne.), niiden käyttäminen hakkuvarmistuksena lumella on nimittäin paljon helpompaa.Raudoiksi jäälle pystypiikkeset ovat hyvät (Grivel Rambo, DMM Terminator), jos taas alpit tai mixta kiinnostaa niin perinteiset vaakapiikkiset (kuten DB Sabretooth, Grivel G12 jne.) tai noiden kahden edellisen hybridit (Grivel G14 ja joku BD:n rauta). Ne uudet Cassinin ja CM:n kilparaudat kandee näin ens alkuun unohtaa (CM Dart).

Anonyymi

Kellä ois kokemusta noista Grivelin tech wingeistä?

Haukkuja/kehuja?olis meinaan nuo tech wingit barrabesissä -25%...

Anonyymi

No Tech Wing on lähes (täysin) sama väline kuin The Machine. Eihän niissä mitään vikaa ole. Itsellä ollut 4vuotta. Jääputoukselle varmasti yksi parhaista, yleiskäyttöön vähän heikommat voimakkaan varren taivutuksen ansiosta. Uusi Easy-G -rannelenkki on huippu. Osta pois ja osta samalla grivel 360 -ruuvejakin. :!:

Anonyymi

Itselläni on Terminatorit jalassa, ja alkotalven heikoilla jäillä niitten poikkeukselliset mixed -terät (vähän kuin talttaruuvarin terä vaakatasossa) oli helvetin hyvät juurikin kivellä ja toimivat jäälläkin. Oikeasti.