1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
piap
Kokemuksia Karhun Berthasta?

Onko kellään ensi-/toisen käden kokemusta naisten Karhu Bertha-telluttimista?
Vyötärönmitasta päätellen toimivat varmasti mainiosti putskulla, mutta pureeko rinteessä myös kuten valmistaja väittää, jos reiskoissa riittää puhtia? Lue rivien välistä: Riittävätkö ainoiksi suksiksi reissuun, jossa pääsääntöisesti kuvittelee hiihtävänsä pehmeällä.

HeMa

[quote author=piap link=topic=24132.msg152232#msg152232 date=1231774255]
Onko kellään ensi-/toisen käden kokemusta naisten Karhu Bertha-telluttimista?
Vyötärönmitasta päätellen toimivat varmasti mainiosti putskulla, mutta pureeko rinteessä myös kuten valmistaja väittää, jos reiskoissa riittää puhtia? Lue rivien välistä: Riittävätkö ainoiksi suksiksi reissuun, jossa pääsääntöisesti kuvittelee hiihtävänsä pehmeällä.Sanotaan niin, et vaikka välil hiihtelen etelän keskuksissakin, ni täl haavaa kaposin tellutin on 112mm kapeimmillaan (mut 105mm on kyl tulos... joskus, PRKL!!!!). Ja ellen sit lunasta sun Tickettejä, ni tuskin kaposempaa kaappiin ilmestyykään (leveempää kyl).

Eli jokainen suksi on kompromissi... Toki, jos Karhu ei hirveesti oo tota Berthaa pehmentänyt miesten (ja Linen Prophet 100) mallista, ni kyllä  ne ihan hyvin puree kovalla rinteelläkin.

Ja jos näyttää siltä, että rinteet on liian kovat noille sivakoille... no silloin on aika siirtyä tuopin ääreen tai vaihtaa maisemaa. Retkiluistimet saattais myös ol pop valinta...