1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Teemu
www.bergshop.com

Onko kokemuksia www.bergshop.com verkkokaupasta?
Halpa on ja asialliselta vaikuttaa, mutta mitenkäs käytännössä?
Kaikista kokemuksista ollaan kiitollisia.

Teemu

Vastaanpa itse, kun ei kokemuksia kerran taida olla, tai ei niitä ainakaan jaeta.

Tartuin härkää sarvista ja päätin tehdä tilauksen.
Hinnat ovat edulliset ja niistä saa vielä prosentteja pois ostosten loppusumman mukaan, eli yli 500€ hankinnoista saa -10%, eli sen jälkeen on todella edullista.  Päälle kiinteät rahdit, jotka ovat 12,5€.

Olen lähettänyt pari sähköpostia tuonne ja molempiin on vastattu tunnin sisällä hyvällä englannilla. Osa tilaamistani kamoista ei ollut varastossa, mutta tästä varoitettiin asiaa tiedustellessani. Samalla luvattiin, että minut pidetään ajan tasalla toimituksen edistymisestä ssähköpostitse.  Nyt sitten odotellaan, milloin kamat ilmaantuvat putiikkiin ja kuinka kauan siitä kestää, että ne löytävät tiensä Suomeen.

Tähän mennessä vaikuttaa siis erinomaiselta kaupalta, mutta katellaan...

Mövenpick

Sinne voi soittaa Skypellä. :!: Kätevää. Tai ennen kuin joku korjaa, niin tarkennetaan et siellä on Skype-numero - voihan kaikkiin puhelimella varustettuihin putiikkeihin toki pirautta Skypellä muutenkin. Piti nyt ihan tänne huudella, kun ole koskaan ennen tuommosta mahdollisuutta nähny. Pitänee melkein soitella ja tilata jotain ihan tuon vuoksi.  Biggrin

Teemu

No niin.
Nyt on paketti kotona. Toimitusaika oli viikko siitä hetkestä eteenpäin, kun tavarat saapuivat liikkeeseen.  Postipoika toi paketin kotiovelle ja sisällä oli hyvin pakattuna kaikki se, mitä pitikin.
Liikkeestä sai (pyytämällä) tracking coden, joten koko ajan pysyi kärryillä, missä paketti menee.

Todettakoon vielä, että kaikki kaikki luvatut aikataulut pitivät, yhteyden pito oli koko ajan nopeaa ja VISA laskutettiin vasta, kun paketti lähti liikkeestä.  Kaikin puolin siis esimerkillistä toimintaa.

Suosittelen lämpimästi.


teha
Käyttäjän teha kuva

Mammut releet tuntuu kuitenkin olevan www.varuste.net putiikkia kalliimpia..

Lisäksi kotimaisessa vaihtoehdossa "chat"-opastus..

Tiedoksi vain..

Pääasia, että on hauskaa.. =)