1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
puzzle
creek by halti

Onkos kukaan käyttänyt näitä Creek tuotteita? Löytyi Prismasta teltta pirun halvalla ja sorruin siihen, eiköhän ole silti aivan riittävän hyvä omaan käyttöön. Mutta yllätyin kun klipuissa ja muissa luki että kyseinen Creek-merkki on Halti Oy:n alainen. Onko siis mahdollista odottaa enemmänkin tuotteilta? Myynnissä oli  myös erittäin compaktin kokoinen makuupussi, extreme lämpötilana -6, joka ei tosin paljon todista. Mutta miten on, kannattaako rahojaan laittaa moiseen vai saman tien hankkia jotain parempaa, kun otetaan huomioon ettei olla lähdössä lappiin loppusyksystä vaan lähinnä muutamien päivien pienille vaellukssille kesällä.

Miimi

Prisman myyjäpoika joskus mainosti, että Creek = Halti, eri (Prismalle tehdyllä) kauppanimellä vain. Tiedä sitten häntä, en ole ostanut.

Tamppo

Haltin tekemiä (teettämiä) ne vissiin ovat, mutta laadultaan ovat kaikki kehnoja, toisin kuin Haltin nimellä myytävät, joissa on myös parempia. Jos ei ihmeitä tarvitse, niin halvalla saa. Syytä on kuitenkin varautua lyhyeen käyttöikään.

Gotta be a skoogie

Art

Teltoista en tiedä, mutta minulla oli monta vuotta about 25 litrainen Creek-päiväreppu, sellainen neoklassinen pisaramalli, väriltään sini-musta - palveli ihan loistavasti!!!

Reppu sai kohtuullisesti sikaa suht' vaihtelevissa olosuhteissa vuoden ympäri eri puolilla maailmaa, siihen oli ripustettu kaikenlaista kamaa jääkiipeilykamoista pieniin suksiin, ei koskaan minkäänlaista ongelmaa. Edes vetoketju ei oireillut, vaikka reppuparkaa pakattiin välillä aika väkivaltaisilla metodeilla.

Harmi kyllä Creek-reppu pöllittiin, muuten se olisi varmaan vieläkin käytössä.


- Art.