1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Timoa
weschel polaris

Onko kenelläkään käyttökokemuksia kyseisestä teltasta? Vaikuttaa aika kevyeltä vaihtoehdolta, 2,25 kiloa.

Timoa

? eikö kukaan omista tai ole käyttänyt wescheliä?

Glottis

Wechseliä kyllä muttei Polarista Smile Pathfinder on hyvä, sekä äijä ja koira mahtuvat hyvin, molempien reputkin eteiseen. Vähän matala pukiessa vaatteita, mutta kun tottuu niin sen kanssa pärjää.  Ovi auki ruokaa laitellessa sataa sisään, siinä olisi parannettavaa. Nämä kumpikaan pulma eivät taida vaivata Polarista Smile Hyvää työtä teltta on, pystytys tosin vaatii hiukan virittelyä ettei katolle jää vesilätäkkö sateella. Tuuletusaukkoja on 3, aika pieniä, riittävät vain niukin naukin, mahtaako riittää tuossa Polariksessa kun siinä on vain 2? Saako lievettä jostain päin ylös?

Kuvien perusteella naama on lähellä kangasta nukkuessa tuossa polariksessa koska laskee molempiin päihin, rummutus haittaa nukkumista ainakin tuossa pikkuteltassa. Hiukan arveluttaa osuuko makuupussi Polariksessa kankaisiin jos sataa ja on kova tuuli?

Se mikä ei tapa, sattuu ihan h-vetisti.

Timoa

Tuuletusaukot kyllä jäävät vähäsen pieniksi, absidin etureuna jää irti maasta 5-10 cm, luulis tuuletuksen toimivan moitteettomasti. Tilaa ei kyllä ole ihan 2 hengelle enemminkin 1.75 hengelle mutta eipä se haittaa. Tuli testattua teltta metsässä, nopea ja helppo pystyttää, hyvin toimii ei valittamista.