1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Hiihtotellut tunturiin

Olen jo pitemmän aikaa samoillut tuntureilla ja metsissä reppu selässä noituen joka kerta isän vanhoja metsäsuksia, joissa ei voiteet pysy ja neverwax pinta ei ole koskaan toiminut. Kantit niissä on kuulemma vielä kaupassa olleet, näin perimätietona olen kuullut, kukaan niitä kantteja ei sen jälkeen oo nähneet. Eli ei niillä voi tulla rinnettä alas kuin sukset kainalossa tai sitten todellistä syöksylaskua.

Mutta enemmän vaeltamisesta, kuin mäenlaskusta kiinnostuneena en ole oikein nuihin varsinaisiin telluihin tullut satsanneeksi. Nyt alkaa kyllä olla jo mitta kuitenkin sen verran täysi ja opintolainaa jonkunverran käyttämättä, että sukset on saatava. Sellaiset teräskanttiset hiihtouralla olevat hiihtotellut, millä pääsee mäetkin alas niskoja taittamatta.

Ajattelin sellaisen sidesysteemin laittaa, missä on tavallisen siviilisuksisiteen näköinen mekanismi, tottakai hieman vahvistettuna. Sekä siihen jäykimmät monot mitkä saa. Esim Salomonilla on ne keltaiset X-trail mallit tai sinnepäin. Mitä on teillä kokemuksia?

Karhun jenkkisivuilla oli tosi komeen näkösiä suksia koko valikoima ja tosi makeita monoja myös tarkoittamaani käyttöön. Ei vaan oltu mainittu mistähän niitä täältä saisi. Ei kellään tietoa siitä?

Pääsiäshankia odotellessa :lol:

Anonyymi

Freeheels myy karhun suksia, ainakin rinnetelluja, kysy sieltä.

Tai mene käymään, jos meinaat uudet sukset hommata niin luultavasti tuolla putiikissa saattaisi olla parhaat valikoimat suksista, monoista, siteista mitä haet. Lisäksi niitä on Sappeella testattavina (ainakin jos kysyt etukäteen) elikkä ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.

www.freeheels.fi on jotain mutta varmimmin asia selviää soittamalla/käymällä