1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Radiopuhelinten käyttö rinteessä

Onko moinen sallittua tai suotavaa, lähinnä mieleen tulevat Alppien keskukset.

markkuj

Ainakin Italiassa keskiluokkaiset jenkit noita viime kaudella käyttivät. Lapset hoitivat sellaisilla yhteyksiä vanhempiinsa ja sopivat missä rinnekahvilassa lounas syödään. Vuoristo-oppaat sen sijaan kantoivat mukanaan vain kännyköitä ja selvisivät aina niillä yhteydenpidostaan.

Anonyymi

Saahan niitä käyttää, ainoa ongelma vaan on se että nk. vapaan kanavan löytäminen on vähän ongelmallista, esim. ski patrolin kanavalla ei välttämättä kannata turhaa lörpötellä. Käytössä osoittautuneet näppäriksi, alhaalta kun on näke monasti hyvät linjat selvästi paremmin kun töppyrän päältä.

Eki

Meillä oli viime talvena tommosia mpr vermeitä mukana ja kyllä niistä hyötyä oli. Jos tuli myöhemmin mäkeen niin pysty kyseleen että missä kamut menee tai sitten ensimmäinen alas laskenut jamppa kertoilee että mistä tulee hyvän näkösiä linjoja jne. Kantavuushan ei ole mikään kovin pitkä, mutta meille ainakin riitti.Joskus tosin oli kanavilla tungosta, mutta ainakin pikkukeskuksessa pystyi löytämään kanavan millä ei liiemmin liikennettä ollut.