1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Kiipeilyä Virossa?

Onko joku ollut virossa kiipeämässä? Mitä ja missä? Köyttä, boulderia, jäätä ym? Ja mistä paikoista saisi tietoa, onko esim topoa?

Anonyymi

Ja sama Venäjältä Pietarin ympäristöstä, kiitos.

Anonyymi

monesti on tullut kiivettyä itäisen naisen reittä pitkin ylöspäin. reitit on ollut lähinnä boulderia, tosin joskus on tarvittu köyttäkin. jäätä löytyy viru-hotellin drinkkilaseista ja lisäksi ohuita kerroksia neuvosto-ladojen ja pakettiautojen tuulilaseista, siihen se höyry ensinnä tiivistyy auton hötkyessä pumppauksen tahdissa.

Anonyymi

onko tarvinut padia vai onko tuntunut turvalliselta ilman? mites ne kerrat kun olet tarvinut köyttä,onko ollut hankalaa saada paloja sisään,miten helposti sulla alkaa pumppaamaan? mites uudet projektit,pitääkö siellä kysellä lupia vai voiko heti alkaa pulttaamaan kun linjat näyttää hyvältä?

Mikael Orkomies
Käyttäjän Mikael Orkomies kuva

Viron pohjoisrannikon bouldereista löytyy infoa seuraavalta sivulta: climbestonia.pbworks.com
Sään salliessa varsin hyvää jääkiipeilyä löytyy Türisalun rantatöyräiltä (30 km Tallinnasta länteen) tai Rannamõisasta (15 km Tallinnasta itään). 
Paras ja suurin sisämesta (lähes 500 m2 seinää) on hiljattain avattu boulder paikka nimeltä Ronimisministeerium ( http://www.ronimisministeerium.ee/ ). Ronimisministeerium sijaitsee runsaat 2 km vanhasta kaupungista lentokentän suuntaan.