1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Turkin kalliokiipeily?

Onko kellään kokemuksia Turkin kalliokiipeilypaikoista?Netistä löyty topoja ym. ja näyttäs ihan asiallisia mestoja olevan runsaasti, en vaan ole kuullut että kukaan turkissa olisi kiipeemässä käynyt. (paisti pasmak Biggrin ).Turkiin pääsis meinaan halvalla pariks viikkoo ja paikan päällä olis halpaa. Mut paikan maine on vähän mitä on (heikin baarit ym.)esim. atalyan lähellä näyttäs olevan kiipeilypaikkoja ja sinnähän pääsis halvalla..

http://www.climbturkey.com/

ja pliis, asiallisia vastauksia...

Anonyymi

Klettern-lehden numerossa 12/2002-01/2003 oli juttu kiipeilystä Turkissa.En tunne maata enkä turistikohteita paremmin, mutta ainakin Antalyan ja Marmariksen väliselle alueelle oli merkitty paikkoja 4 kpl, Istanbulin kupeeseen pari ja Izmirin lähelle yksi.Mm. yksi Antalyan lähellä oleva paikka oli kuvattu tarkemmin: Geyik Bayiri, suunnilleen 100 valmista reittiä. Antalyan lähellä myös Karataslar ja Akyarlar nimiset paikat.Lehden juttu on pitkä ja perusteellinen eli kannattaa etsiä jostain ao.lehti.

Anonyymi

Hieno kalliokiipeilypaikka on myös Kemerin lähellä.

Kts. nettisivuni, kuva-albumi ja Turkki 08/2003 kalliokuvat.

Paikka on paikallisten ihan virallinen kalliokiip.paikka ja kannattaa kysyä lisätietoa Antalyan kiipeilyseuralta Todosk:ltahttp://www.todosk.org/iletisim.htm

Tilley

Pyyhitääs pölyt tämmösestä topikista.

Onko kukaan suhannut taksilla Antalayasta tonne "Geek baariin" ? Jostain luin, että Turkin taksikuskit hinnoittelee aika dynamiisesti, eli hinta kiinnostais, mitä ootte maksellu Smile

Myös muut vinkit noilta huudeilta varsin tervetulleita.

aku_

Moi

Taksien hinnoista en osaa sanoa jos tulee kaupungista mutta lentoasemalta mestoille pääsee 1-4henkilöä hintaan 40e(jakautuu siis matkustajien kesken), Bussilla pääsee pari kertaa päivässä mestoille, en muista hintaa mutta varmaan n.1e.

Jos tarkoitus vain kiipeillä niin kannattaa majottua Glimbers gardeniin ja haluaa rauhallisempaa meininkiä ja Yositoon jos kaipaa saksalaisten mölinää ja biletystä/skenetysä. Muitakin vaihtoehtoja on majoitukseen, mutta molemmissa on palvelut niin että ei tarvii poistua kylille jos ei välttämättä halua.

Aku