1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
tjl
Valokuvauskilpailu!

Nyt jokaisella on mahdollisuus osallistua valokuvauskilpailuun ja voittaa Etelä-Suomen bouldertopo!

Etsimme erityisen onnistuneita kuvia boulderoinnista Suomessa ja etenkin Etelä-Suomessa. Kuvat voivat olla fiilistelyä, kunnon kränkkäystä tai vaikka maisemia kiviltä. Kymmenen parasta voittaa uuden bouldertopon! Kuvat tulee lähettää 30.9. mennessä osoitteeseen esbouldertopo@gmail.com. Laittakaa mukaan kiipeilijän nimi, tiedot reitistä/tilanteesta sekä valokuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Kilpailuun voi osallistua kaikilla boulderaiheisilla kuvilla ja yksi henkilö voi lähettää useampiakin kuvia. Kai niitä palkintojakin voi voittaa useampia, jos on erityisen näppärä kuvaaja? Korostetaan vielä, että emme etsi topokuvia kivistä vaan valokuvia boulderoinnista ja kaikesta muusta boulderointiin liittyvästä. Kuvat voivat olla myös vanhempia otoksia ja miltä vuodenajalta tahansa. Tässä kisassa ei haittaa, vaikka kuva(t) on jo julkaistu jossain muualla, kunhan lähettäjä vain omistaa tekijänoikeudet.

Ehtona kisaan osallistumisessa on se, että voimme käyttää kisaan lähetettyjä kuvia uudessa Etelä-Suomen bouldertopossa, minkä toivottavasti saamme valmiiksi talven aikana. Jos kuva päätyy kirjaan, julkaisemme tottakai myös kiipeilijän nimen, kuvauksen reitistä ja tilanteesta sekä kuvaajan nimen. Otamme erikseen yhteyttä voittajiin ja kaikkiin, joiden kuvia käytämme kirjassa. Voittajien nimet julkaistaan myös sloupissa.

Jos joku haluu osallistua ennen digiaikaa otetuilla kuvilla, niin eiköhän sekin saada jotenkin järjestettyä!

tjl

Jatkoimme kilpailuaikaa lokakuun loppuun. Kaikilla on siis vielä hyvä mahdollisuus osallistua kisaan, auttaa uuden topon tekemisessä ja voittaa ilmaiskappale!

Parhaat boulderkuvat suomen bouldereilta siis 31.10. mennessä osoitteeseen esbouldertopo@gmail.com. Laittakaa mukaan kiipeilijän nimi, tiedot reitistä/tilanteesta sekä valokuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Terveisin
Tomi