1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Highlander
Chamonix, baby!

Ensi viikolla suunnaksi Chamonix, muutama kysymys ko. paikasta;
- Jossain sanottiin että apinahisseihin saisi viikkolippuja? Paljonkohan maksaa ja mistähän niitä siellä pelipaikalla oikein saa?
- 7 päivää olisi tarkoitus kiivetä vuorilla ja ohhoh yksi päivä olisi turistlointiin, onko patonkimaan vuoristopääkaupungissa mitään muuta nähtävää/koettavaa kuin "vaan" ne vuoret.
- Myös afterclimbpaikkojen suosituksia otetaan vastaan viimeiselle illalle...

jaakko33


Turisteille

http://www.chamonix.com

Enempää en asiasta tiedä.

plehti
Käyttäjän plehti kuva

[quote author=Highlander link=topic=41372.msg206190#msg206190 date=1345029771]Ensi viikolla suunnaksi Chamonix, muutama kysymys ko. paikasta;
- Jossain sanottiin että apinahisseihin saisi viikkolippuja? Paljonkohan maksaa ja mistähän niitä siellä pelipaikalla oikein saa?Miltä tahansa hissiasemalta. Lipun voi ostaa 7 perättäiselle päivälle tai 7 päivälle, joiden ei tarvitse olla perättäin. Lippujen hinnat yms. tiedot löytyy osoitteesta: http://www.compagniedumontblanc.co.uk

[quote author=Highlander link=topic=41372.msg206190#msg206190 date=1345029771]- 7 päivää olisi tarkoitus kiivetä vuorilla ja ohhoh yksi päivä olisi turistlointiin, onko patonkimaan vuoristopääkaupungissa mitään muuta nähtävää/koettavaa kuin "vaan" ne vuoret.


Ensi viikolla kannattaa tsekata Chamonix Adventure Festivalin tarjonta: http://www.chamonixadventurefestival.com

Ja mikäli esim. maastopyöräily kiinnostaa, niin ZeroG:stä löytyy upouusi alueen maastopyöräilytopo ja varsin kattava valikoima erilaista kalustoa kohtuuhinnalla vuokralle.

[quote author=Highlander link=topic=41372.msg206190#msg206190 date=1345029771]- Myös afterclimbpaikkojen suosituksia otetaan vastaan viimeiselle illalle...


Elevation ei petä koskaan, kannattaa tsekata myöskin Mixed bar ja Soul food. Ellei uni paina silmää vielä tämänkään kierroksen jälkeen, niin voi tsekata yökerhot TOF, Carage ja White Hub.

/ Panu.

P.s. Hotellista / vuokraisännältä kannattaa pyytää ilmainen bussi- & junalippu laakson alueelle.

Gravity Fabulous - Sleep well, Climb more! (http://www.facebook.com/gravityfabulous / http://www.gravityfabulous.com)

jaakko33


Sellaisen herjan voisi vielä heittää, että alpeilla ei hisseillä pääse oikein mihinkään. Joitakin poikkeuksia tähänkin kuitenkin on. Kuten laskuharjoittelu suksilla talvella ja alamäkipyöräily kesällä. Itse kävelisin mielummin läheisille alle 3000 m huipuille. Tai kokeilisin tuota MB junareittiä. Autosta on sen sijaan jonkin verran hyötyä eri paikkojen koluamisessa.

Jukka L

Kaksi Michelin-tähteä ravintolassa nimeltä Albert 1er. Maha tulee täyteen, ja onhan se kaikkinensa aikamoinen kokemus, vaikkei ihan joka ruokalajista pitäisikään.

&quot;Onko tuo muka kumpu? Meillä Norjassa tuollaista sanotaan kuopaksi.&quot;<br />(H.C.Andersen: Keijukaiskumpu)

Highlander

Kiitokset vinkeistä, eiköhän nuista jo suodatu vapaapäiväsuunnitelma.