1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
DMM:n hakut?

Seikkailuretki on näemmä ottanut myyntiin DMM:n hakkuja. Onko kellään käytännön kokemusta näistä (Fly, Alien)?

veteran

Hakun tasapaino on todella "off", en pitänyt lainkaan(osta Quarkit)

Teuwo =;)

Kyll niil Alluilla pärjää ellei nyt sitten aio seuraavaksi megavaikeiden reittien jää-, mixtakiipeileväksi mutanttininjamessiaaksi.

Jos on niin hyvä että jonkun reitin läpi pääseminen jää noista kiinni niin ei kyll tartte enää kyselläkään mitään.Mutta jos aikoo kiivetä vain ja ainoastaan jyrkkää jäätä niin toki sitten jotkut Rivellin masiinat tms. mutkaraudat on sormiystävällisemmät.Varret on sin verran suorat että ovat kelvanneet kävelykepiksi Bonningtonille isommilla mäillä.Osta jos saat halballa ja tarttet yleiskilkuttimia.Jos ei ole massirajoitteinen niin miksipä ei vaikka cobria kullitetuilla kupumuttereilla.

Anonyymi

Massirajoitteinenpa hyvinkin. ; )Mitähän vaihtoehtoja Alieneille on? Tarkoituksena on löytää alppikäyttöön (ei vaellushakkua) ja mahdollisuuksien mukaan jääkiipeilyyn soveltuvat pelit.

mr T

Vieras: Charlet Moserin Axar

" There is still a realm where only the basics matter. "

Alppipässi

--

Ole mies, toteuta haaveesi.

Teuwo =;)

Toveri kehui BD ragejaan joita käyttää pääasiassa snowboardalpinismiin joten kai ne käy hangessa käppäilemiseen putouksen lisäksi.Varmaan myös tarkastamisen väärtit jos joku myy suomessa.

Ovat jonkun 20-30% halvemmat kuin viperitTämä tosin toisen käden tietoa koska en testaillut reiskoja "kylmiä tyyppejä" eli koehuitomista laajemmin, lähinnä putouksen puutteen takia.