1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Ramses
Jääkiipeily Ylläksellä?

Ylläksen esite kertoo seuraavaa:

"Ohjelmapalvelumme vievät vauhtiin, kestokyvyn kynnykselle tai rikkomattomaan rauhaan. Extremeä edustavat esimerkiksi varjoliito ja jääkiipeily, maanläheisempää menoa vaikka lumi-kenkäily."

Onko kellään tietoa missäpäin Yllästä ko. paikka on, siis jäätä kiipeiltäväksi asti?

Esitteessä tietty tarkoitetaan, että kun maksaa kasan euroja jollekin yrittäjälle, niin sinut viedään paikanpäälle ja puetaan releet ylle ja saat kokeilla jääkiipeilyä. Olen menossa Ylläkselle pääsiäisen tienoilla ja kun nyt sattuu olemaan varusteet myös itsellä, niin voisi hiihtolomaan mielellään yhdistää vaikka kiipeilyäkin.

Saruska

arctic safaris ainakin jäädyttää itse jonku tolpan= jääkiipeilymahdollisuus.
se on lähellä ylläskaltiota, siis sitä hotellia. tietääkseni.

Ramses

Kiitoksia tiedosta!

Ei liene kovin "kummoinen" jääseinä sitten. Eikä varmaan pääse kiipeämään, ainakaan ellei maksa korvausta jäädyttäjille.

Tiikerisuo

Juu, Destination lapland -niminen safarifirma on jäädyttänyt seinän jääkiipeilyä varten. Sijainti on siis hotelli Ylläskaltion vieressä. Luonnollisia jääkiipeilymestoja Ylläksen lähellä en tiedä olevan.

routsi

Taitaa tosiaan Yllästä lähimmät jääputoukset löytyä Ruåttin puolelta Stora Sjofalletista, Kilpparin suunnalta tai sitten Korouomasta. Kaikkiin on useampi tunti ajoa ja haikit yms. päälle, joten hakut voinee jättää kotiin Ylläs-lomalla - valitettavasti.

Tosin muistan kuulleeni vuosia sitten jostain ei niin hyvästä - mutta jääkiipeilypaikasta kumminkin - jossain Äkäslompolon puolella tunturia, en muista yhtään missä...

KonstaK

Onko Ylläksen alueen jääkiipeilytilanne muuttunut sitten edellisten kommenttien? Joku ei niin hyväkin paikka kelpaisi mainiosti laskupäivien välissä puuhailuun.