1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Sarekretkeilijä
Makuualustan liukkaus tai makuupussin

Ongelmani on, että minun olisi hyvä pystyttää telttani vinoon, jotta vatsahapot eivät pääsisi ruokatorveen yöllä liiaksi. Kuitenkin uuden makuupussin kanssa kävi niin, että Expedin ilmapatjalla se liukui kuin liukumäkeä teltan alaosaan kasaan. Kysymys kuuluu, uskaltaisiko makuualustaan sivellä silikoniraitoja muutaman, jotta pussi ei liukuisi. Vai olisiko jokin välilakana parempi vaihtoehto?

herra nylppy

Oletko kokeillut jymäkämpää tyynyä, jolla saisi korotettua hieman hartioita ja nuppia? Aikoinaan auttoi itsellä samankaltaisiin vaivoihin. Veikkaan, että retkeilykäyttöön joku ilmatäytteinen voisi olla ok kevyt ja pakkautuva.

- Nylpytystä jo vuodesta 1973!

Sarekretkeilijä

Mieluummin korottaisin koko osaston vähintään lantiosta. Tympeää viritellä vaatteet pinoiksi eikä toimi, lässähtävät ja hajoavat. Tyynykään tuskin toimii ja on lisäpainoa. Yritin tyynyinä jo ilmalla täytettyjä säkkejä

Sarekretkeilijä

Kyllähän silikonit pitivät, mutta puolet raidoista irtosivat jo ensimmäisenä yönä. Ne olisi pitänyt lahmata tasaisemmiksi alueiksi. Mutta jos teltan laitta hiukan vinoon ja korottaa päätä, niin jo pärjää tyydyttävästi. Etenkin, jos on niin lämmintä, että pussia voi pitää peitteenä.