1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
la.te
Hanskoihin kosketusnäyttöpinnoite

Haluaisin laskuhanskoihin pinnan, jonka avulla voi käyttää kännykän näyttöä. Nopealla googlailulla selvisi, että siihen on suihkeita. Voisin kuvitella olevan myös jotain ohutta liimattavaa kangasta.

Onko kokemuksia, mikä oikeasti toimii ja mitä kannattaa hankkia?

cob

https://www.nanotips.com/

Toimii jotenkin. Esim. pintanahkaan (black-versio) tarttuu joksikin aikaa mutta lähtee viikkojen kuluessa kesimään reunoilta irti, riippuen rasituksen määrästä. Siihen asti kyllä toimii kosketusnäytön kanssa hyvin kunhan laittaa riittävän suuren (~1 cm halkaisijaltaan) läntin. Se, kuinka tasaisesti aineen saa levitettyä vaikuttaa siihen kuinka nopeasti reunat lähtevät irtoamaan, mutta länttiä voi lisämaalata aina siinä vaihessa kun se alkaa irrota.

Paksujen hanskojen kanssa ei juuri voi muuta hienomekaniikkaa tehdä kuin täpätä ruudun nappeja, vastata puheluun tms. mutta se riittääkin moneen asiaan. Hyvällä munkilla pinch zoom toimii - jos siis laittaa peukkuun ja etusormeen läntit.

Kannattaa katsoa mikä tarkka kohta hanskan sormenpäädystä oikeasti kännyn ruutuun osuu sitä tökkiessä ja jos mahdollista, valita joku ulostyöntyvä saumojen yhtymäkohta jolla painamalla saa vähän lisää tarkkuutta lisää. Kannattaa myös vähän miettiä mikä kohta hanskasta ottaa eniten iskua, eli jos läntin pistää vähän sormenpään "sisäsivulle", kestää se kauemmin.

Totta jos puhutaan, mielestäni rannelenkki hanskassa eli nopeasti kädestä pois otettava päällyshanska on toimivampi ratkaisu puhelimen operointiin koska jo pelkästään luurin taskusta kaivaminen on nahkeaa tumput kädessä. Mutta nanotipsillä käsitellyissä hanskoissa toki on se hyvä puoli että joka kerta ei tarvi asetella hihoja+lumilukkoja uudelleen jos vain tarvii vastata puheluun tms.

la.te

Kiitos kommenteista. Laitoin tuon tilaukseen. Näköjään noilla on lisäksi joukkorahoituksessa sellainen hanskaan liimattava kosketuspinta, joka on toivottavasti kestävämpi.