1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Josie
Korkeaselkäiset laskuhousut

Etsin uusia laskuhousuja. Nyt muotia tuntuvat olevan vyötärömittaiset housut, jotka eivät kunnolla suojaa selkää (juu, toisinaan tulee käytyä myös esimerkiksi pulkkamäessä ja olen kyllästynyt kaivamaan lunta takin ja housujen sisältä). Lofotenit ovat korkeat, mutta mitä muita korkeavyötäröisiä (naisten) housuja löytyy? Kaikki vinkit malleista ja mahdollisista ostopaikoistakin ovat tervetulleita! Bonusta olisi, jos olisivat vuoratut, mutta pakko ei ole.

Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

Hakusanoilla women's ski pants and bibs löytyy vielä pari muuta:
http://www.backcountry.com/womens-ski-pants-bibs

Josie

Kiitos ja aivan totta että verkkokaupoissa on tarjontaa. Pakko varmaan tilata jotkut housut jostain verkkokaupasta ja toivoa että koko ja malli osuu oikeaan. Yleensä kuitenkaan ei osu Smile Eli en osaa ostaa vaatteita tai kenkiä verkkokaupasta, koska niitä ei pääse sovittamaan ja mallit/leikkaukset/koot eri merkeillä vaihtelevat todella paljon. Nyt lienee kuitenkin taas pakko kokeilla verkkokauppaa, koska paikallisista liikkeistä ei löytynyt mitään. Lähinnä olin yllättynyt, että tarjonta oli niin kovin yksipuolista joka paikassa.

Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

Joo ihan älytöntä että ei kylmiin tuulisiin keleihin käypäsiä vaatteita saa juuri mistään. Varmaan Shelbyltä muuten löytyisi kaavat jos on ompelutaitoa?

Josie

Totta tosiaan. Tänäänkin on pakkasta -27 astetta, näillä pakkasilla oikeasti myös selkään ulottuvat housut ovat paitsi mukavat myös tarpeelliset esim. lumitöitä tehdessä laskettelusta puhumattakaan.