1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
JHS
Dynafit TLT 6 Mountain vs Scarpa Terminator X jäykkyysero?

Yritin netistä kaivella flex-arvoja, mutten löytänyt. Toista paria ajatelin käyttää raskaampien tech-siteisten offarisuksien kanssa, mutta kumpi mahtaa olla kanta lukittuna jäykempi? Voittaako Dynyn musta kieli TX:n haitarin? Smile TX tuntuu jotenkin raskaampana jämäkämmältä, mutta miten mahtaa alppityylin laskussa todella olla? Molemmat on 14/15 kauden malleja.

HeMa

Mutu tuntumalta sanoisin että TX on "jäykempi" varreltaan. Mutta jos ei oo palkeen alla blokkeja, niin muljuvampi laskutuntuma (ellei sulla oo ihan pygmi-jalkoja).

Randoiluun ottaisin kyllä oikeasti noi TLT:t, ja harkitsisin TX:ää vain jos homokyykkäkin kiinnostaa.

JHS

Kiitos arviosta, tarkennan sen viela etta molemmat monot siis on jo, TLT 6 Mountain randohiihtoon ja TX homokyykkaan, mutta tuumin kummat ottaisin kayttoon kun sattuu puuterikelit ja 130mm lankut kaivetaan kayttoon. Niissa kun on TLT Radical FT:t siteina ja molemmat monot kavisivat.

TLT 6 Mountain painaa vain 1050g ja TX 1630g per mono. Pelkan painon perusteella asian luulisi olevan selva, mutta TLT 6:ssa on lisaksi tukevoittavat laskukielet alamakea varten ja TX:n jaykkyytta kyseenalaistaa pakian joustavuus tellulaskussa. Koska kuitenkin puuterisuksilla kannatkin on lukittu, lieko joustavuudella tuohon suuntaan merkitysta...

HeMa

On sille, eli se Scarpan pleitti tilaukseen.

Ja silloin varmaan valinta olis tuo TX.

Eli siis tollanen:
https://www.scarpa.com/slide-adapter-shim

JHS

Tämäpä hyvä neuvo, eiköhän TX:llä ja noilla lisäosilla pärjää!