1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
nevalainensissu...
Kuoritakin helman kuminauhakujan auenneiden liimausten korjaus

(Olikohan tämä täällä jo..?) Oletteko käyttäneet tavallisella suutarilla vai valtuutetulla Gore-korjaajalla Pohjanmaalla? Partioaitasta lähettäisivät Sveitsin tehtaallekin omalla kustannuksella, mutta eiköhän lähempänäkin tule takki kuntoon :) 

Korpijaakko

Varmasti tulee takki lähempänäkin kuntoon. Jos kysymyksessä on tosiaan vain helman nauhakuja, joka on siis ihan takin alareunassa, niin itse ompelisin sen vaan kiinni, surutta suoraan kalvon läpi. Takin viimeiset pari senttiä ei kuitenkaan ole vedenpitävyyden kannalta mitenkään olennaiset, koska helma liikkuu sen verran touhutessa, että kastuu sisäpuoleltakin kuitenkin. Tietty jos halua hienostella, niin valtuutetulle korjaajalle tai ehkä Shelby Oulussa voisi myös teipata sen nätisti kuntoon.

nevalainensissu...

Kiitos vastauksesta! Ehkäpä itse sen mieluummin liimaisin? En tiedä millä liimalla..? Ompeleet kun ei ehkä ole kivan näköiset, sehän tässä myös on oleellista Biggrin Tai paras ehkä viedä suutarille liimattavaksi, niin tulee siisti, toivottavasti Smile

Perhokalastaja87

Aquasurella saa paikattua, tuubi ei kauheasti maksa (7,90-9,90€). Kyseinen liima on suhteellisen ohutta, ole siis annostelun kanssa tarkkana. Mainitaan vielä kuivumisaika 12-24h (Kannattaa kuivattaa 24h, tulee varmasti kestävä paikka).

Korpijaakko

Aquasuren lisäksi legendaarinen Liquisole toiminee yhtä hyvin. Tosin, jos kankaassa on leveyttä riittävästi, niin kaksipuoleisella kangasteipillä voisi tulla siistimpi lopputulos? Ja liimaa voi (ja ehkä kannattaakin) aavistuksen verran ohentaa, jotta ei jää paksua massaa kankaiden väliin.