1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Samb0o
Marker kingpin

onkos kellään kokemuksia noista ja kukahan niitä myy jos myy? Arvosteluja löytyy kyl mut missään ei tunnu olevan vielä myynnissä?

Advanced

http://www.suksistudio.fi/tuote/kingpin-13-tech-side/7933P1MA/

Suksistudiolta löytyy, kunhan tulee maahan siteet. Kokemuksia ei ole antaa ennen kuin saa sukset syksyllä alle.

Samb0o

kiitos tästä. ei tullutkaan etsinnässä tätä vastaan.

 

DaKing

Lähipiirikokemusta löytyy viime talvelta sen verran, että pinnit lähti liikkumaan ulos kiinnityksestään ja side laukeili omia aikojaan. Pitäisi olla korjattu jo.

https://www.wildsnow.com/15495/marker-kingpin-toe-pins-possibly-loosen/

"...feedback from limited Marker KINGPIN users that there were a few cases where the press-fit of the toe pins inside the sole holders were not to Marker standards."

Tämä lainaus oli käsittääkseni hienoista vähättelyä ja vika oli hyvinkin yleinen.

It's good to be DaKing!

Pepe

Etusiteessä oli alkuun tosiaan ongelmia ja käsittääkseni iso erä siteitä vedettiin markkinoilta. Omia jouduin sen takia vähän odottelemaan. Tykkäsin kyllä siteestä, laskutyyli kun on aika agressiivinen niin tuntuivat tukevilta. Vähän jäi viivästyksen takia päivät vähiin ettei kovin laajaa kommenttia voi antaa.

Ensi talvea odotellessa että pääsee kunnolla koeponnistamaan..

Samb0o

Käsitinkö oikein että viimetalvi oli rajoitettu myynti ja nyt tämänvuoden puolella tulee sitten virallisesti ja laajemmin myyntiin?

Advanced

[quote=Samb0o]

Käsitinkö oikein että viimetalvi oli rajoitettu myynti ja nyt tämänvuoden puolella tulee sitten virallisesti ja laajemmin myyntiin?

[/quote]

Kyllä. Noin 2500 paria taisi olla tuo viime talven satsi maailmanlaajuisesti.

Te joilla on omakohtaisia tai kaveripiirin kokemuksia, niin onko siteenä ollut KingPin 10 vai 13 ja onko laskijan paino mitä luokkaa? Markerin saksan sivuilla laskijan suosituspaino KingPin 13 mallilla on >100 kg, joka vaikuttaa vähän omituiselta. Jenkkisivustolla taas suosituspainoksi annettu +130 lbs eli yli 60kg. Mietin vain, että onko KingPin 13 liian jäykkä 75kg laskijalle? Siteen etukappaleen jousissahan noissa on ilmeisesti jäykkyyseroa...