1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Haltia
Retkeilykamakirppikselle myyjiä (ja asiakkaita!)

Heippa!

Järjestämme Nuuksion Haltiassa Talviluonnon päivän 7.2. klo 10-17.00. Etsimme vielä innokkaita retkikamamyyjiä kirpparille, joka on yksi osa päivän ohjelmatarjontaa. Lisäksi luvassa on mm. Raija Hentmanin luento talvivaelluksesta, Outdoor Jamboree sekä retkiä lähiluontoon. Lisää tietoa tapahtumasta ja ohjelmasta löytää alta olevista linkeistä.

Nyt on hyvä tsäänssi aloittaa kevätsiivous jo hyvissä ajoin ja tulla kierrättämään tarpeettomat välineet Haltiaan Wink Tervetuloa osallistumaan päivään muutoinkin! Myyjäksi voi ilmoittautua täällä.

Tapahtuma on facebookissa ja tapahtumat sivut löytyvät myös täältä. Näitä saa jakaa vapaasti.

Mikäli teillä on kysyttävää, voitte olla yhteydessä Heli Rekirantaan (020 564 4724 / heli.rekiranta(@)gmail.com), joka toimii tapahtuman koordinaattorina.

Kaunista talven jatkoa ja tervetuloa Haltiaan!

Ystävällisin terveisin,

Inka

www.haltia.com
www.facebook.com/haltiacom
www.luontoon.fi

Haltia

 

Talviluonnon päivän 7.2. kirppis kaipaa vielä myyjiä TAI tavaraa myyntiin. Hommaa helpottaaksemme päätimme mahdollistaa myös kamapörssi-tyyppisen järjestelyn eli nyt voit tuoda tavarasi myyntiin: hoidamme myynnin puolestasi. No huhhuh, onpa tehty helpoksi Wink Kaikille tavarantuojille tai myyjille on luvassa myös ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin!

Potentiaalisia ostajia luulisi riittävän, sillä tupa on täynnä retkeilijöitä. Ja hei, ulkoilukamaa tai retkeilykamaa suksista ja luistimista vaatteisiin tai vaikka telttoihin saa tuoda siis laajalla skaalalla eli älä ujostele. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu myyjäksi tai tavarantuojaksi. Myynti on maksutonta.

Tervetuloa!