1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Ani46
Talvimakuupussi mukaan reppuun??

Nyt tulee melko typerältä tuntuva kysymys, mutta onko vinkkejä miten saan Halti Explorerin (3vuodenajan pussi) mukaan lyhyelle reissulle, jossa kamat mahtuu Ospreyn Talon33 reppuun? Siis makuupussi ei sinne mahdu, onkohan olemassa jotain remmejä jolla saisin pussin jotenkin kiinni reppuun ulkopuolelle? Toi reppu on niin mukava kantaa ja kätevän kokoinen lyhyellä reissulla, että en millään viitsisi rinkkaa ottaa makuupussin takia. Kiitos kaunis jos joku osaa auttaa.

Kasperi

Katoppa tuolta löytyiskö sopivia remmejä: https://www.varusteleka.fi/fi/group/irtohihnat-ja-muut/1227 ... 

Ani46

Hahhhaa, nyt kun tarkemmin tässä aloin tutkia ja katsoin linkin myös, niin vielä typerämpi olo. Lienee perusmustekalat jo ihan toimivat ja makuupussi napakasti reppuun kiinni. Smile

Korpijaakko

En käyttäisi mitään joustoremmejä (esim. mustekaloja). Tavalliset irtohihnat tai jos solmut sujuu, niin vaikka narulla kiinni. Talon 33:n ulkopinnassa on ainakin lenksut, joihin saa tavaraa kiinni, tosin painava makuupussi voi siirtää painopistettä ikävästi. Itse laittaisin mieluummin ison, mutta kevyen makuualustan siihen kohtaan. Askartelemalla makuupussin saa pohjaankin kiinni: Tekee esim. nyöristä lenkin, jonka ujuttaa pohjassa olevan reikäniitin läpi ja kiinnittää pussin tästä lenkistä takareunan lenksuihin, jolloin remmit kulkevat V-kirjaimen tapaan.

marujo

Ehdottomasti repun alle remmeillä. Voi vähän hiostaa alaselkää mutta pahempi on jos painopiste siirtyy taaksemmas. 10 vuoteen ei oo ollut rinkkaa käytössä, vaan hyväkantoinen 35 ltr reppu ja tarpeen mukaan tavaraa kiinni ulkopuolelle.