1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
penniless
Hihataskut

Mitenkäs porukalla on toimineet ylempänä olevat hihataskut, eli ne mitkä ovat melkein olkapään korkeudella? Toimiiko esim. Levillä?

Mallituote:

http://www.haglofs.com/fi-fi/tuotteet/vaatteet/kalusto/kuorikerros/miest... 

dabomba
Käyttäjän dabomba kuva

Hyvin toimii.

Tossa on normaali hissiportti:

hvesalai
Käyttäjän hvesalai kuva

Puhutaan siis hissilipun sopivasta korkeudesta. Aika usein portti on hautautunut niin syvälle lumeen, että esim. povitasku on liian korkealla. Olkavarsi on suunnilleen samalla korkeudella. Parempi olisi sijoittaa lippu kyynärvarteen vasemmalle puolelle.

Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

Lippu vasemman hanskan sisään käden selkäpuolelle niin ylettyy lukijaan joka portilla*smile* - ja joka lumitilanteessa.

penniless

Puhutaan joo korkeudesta. Entisissä takeissa tosiaan hissilippu paikka oli hieman vasemman ranteen yläpuolella joka toimi luonnollisesti moitteettomasti.

Yritin muistella, että miten käy noiden uusien takkien kanssa jossa juurikin tuon haglöfssin lipputasku mielestäni melko korkealla. 

Kiitos käyttökokemuksista, jos sitten päätyy tuohon laskutakkiin.

kope
Käyttäjän kope kuva

Hyvin toimii. Itellä parikin takkia jossa juurikin samalla kohtaa lipputasku.

kurunar

Itse pidän lippua Hestran hanskan kuoren ja sisähanskan välissä vasemmassa kädessä, auttaa erityisesti vähän vanhempien porttien kanssa.

kiravuo

Villapaidassa kun ei ole taskuja, niin keksin jokunen vuosi sitten nipsaista jojon kiinni omaan lankaansa ja sujauttaa lenkin käsivarren ympäri. Voi säätää lipun ihan haluamallensa korkeudelle ja paikkaan. Helppoa ja halpaa.

kiravuo