1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
1samuel1
Lohja -Oulu -Inari -Sulaoja -Kenesjärvi -->

Olen syyskun puolessa välissä lähdössä Kevon reitille. Toistaiseksi suunnitelmissa mennä yksin. Omalla autolla menen ainakin Ouluun asti. Mahdollisesti siitä eteenpäinkin jos vaan löytyy joku kyytiläinen ettö saisi polttoainekustannuksia puolitettua. Muussa tapauksessa julkisilla/liftaamalla. Tarkoitus kävellä Kevon reitti ja sitten jossain vaiheessa takaisin etelään. Joten jos löytyy halukkaita kyytiin / vaeltamaan mukaan niin nyt ois mahollisuus.? Olen 24v mies.

1samuel1

Mikäli joku kiinnostunut saamaan vaellusseuraa kevolle tai kaipaa kyytiä edellämainitulla reitillä niin voi laittaa sähköpostia trekking.samuel(at)gmail.com

Sakke

Voi ku oiski aikaa irrottautua, mut itse saan viikon järkättyä vasta talvella, niin suunnittelen nyt elämäni ensimmäistä hiihtovaellusta. Kevo todellakin kiinnostais! Kävin elokuussa yksin Hossassa, ekan kerran, ja suosittelen ehdottomasti sitäkin! Paras vaellus ikinä, yksin. Luontoyhteys menee semmoselle levelille ettei osaa kuvitellakaan seurassa. Jälkeenpäin vasta käsittää kuinka mieletön rauha ja lepo on siinä kun omat rajat katoaa ja sulautuu osaksi luontoa. En siis tyrkkää itseäni mukaan tonne vaan todella suosittelen yksinvaellusta, jos et oo aiemmin sitä tehnyt ja vaikka olisitki.
Oulussa jos oot yötä, niin hotelli Lasaretti on upea ja tunnelmallinen, löytyy muun muassa täältä http://oulunhotellit.fi/. Tai jos halvalla haluat yön viettää, ni tietty teltta, tai Iin Haminassa kiva pieni leirintäalue mökkeineen ihan tien vieressä.